PÅ FACEBOOK – SVERIGES RADIO OM CHARLIE HEBDO: “en redaktion som har attackerat med nidbilder av profeten Muhammed”

| 2 september, 2020

Lena Malmberg skriver på Facebook:

Idag inleds rättegångarna mot de som assisterade morden på Charlie Hebdos satirtecknare, franska poliser och judar.

Så här rapporterade Sveriges Radios utrikeskorrespondent Alice Petrén om händelsen där det lät som att redaktionen på Charlie Hebdo hade sig själva att skylla: “…det är ju inte oskyldiga personer i det här fallet, utan det riktar sig ju rakt mot en redaktion som har attackerat med nidbilder av profeten Muhammed…”

Den här rapporteringen och allt annat som produceras av Sveriges Radio, SVT och UR betalas med våra gemensamma skattemedel. Det är dags att ändra på det. Medborgerlig Samling vill lägga ned Public Service. Alla partier i Sveriges riksdag utom ett röstade för tvångsfinansiering av Public Service. Något att tänka på tills nästa val. 

Här är länken till ljudklippet. Lyssna! https://soundcloud.com/martineriksson/alice-petren-sr-om-charlie-hebdo-det-ar-ju-inte-oskyldiga-personer-i-det-har-fallet?fbclid=IwAR2utjQGkxGYJ1kbOntI-knR4NjsOhKfJY-T87ciLuBEK4e-YtKy3vSrOo4


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “PÅ FACEBOOK – SVERIGES RADIO OM CHARLIE HEBDO: “en redaktion som har attackerat med nidbilder av profeten Muhammed”

 1. Dan Astrom

  Om propagandakanalerna ska leva på egna meriter går det ju åt helvete med hela MSM-etablisemanget.
  Troligen skulle deras stöd kanske nå några tusen kronor och det från skrikvänstern, om dom inte är för snåla för att stödja något med egna pengar. Dom är ju mästare på att få andra att betala för allt, så även när dom går bärsärk och förstör andras egendom. Annans egendom kan ju förstöras för den goda sakens skull och utan att dom drabbas ekonomiskt själva.
  Tänk tanken att vi som har en annan åsikt glider in i deras hem med basebollträn och slår sönder deras stereo, TV och dator för våran “rätta” åsikt. Vad skulle dom göra då?! Troligen skjuta oss… ????

Kommentarer är stängda.