Stefan Löfven, vad f@n är det med dig?! 

| 3 september, 2020

Ditt uttalande idag om Koranbränningen visar med all önskvärd tydlighet att du har hybris. Det blir väl så när man så länge kämpat för makten för maktens skull. 

Vem tror du att du är? Jag är inte din rådgivare, men hade jag varit det hade jag sagt åt dig att fortsätta hålla tyst! Var är du när svenskar våldtas och torteras? Var är du när en pojke misshandlas därför att han öppet bar sitt kors runt halsen? Var är du när en 12-årig flicka skjuts ihjäl?

Varför är det så svårt för dig att stötta hela Sveriges befolkning, vilket inkluderar svenskarna, barn som mördas, våldtas och misshandlas. Du kunde för länge sedan erkänt att du ser den växande rasismen mot svenskar och på så vis visat att vi som samhälle aldrig accepterar rasism i någon form. Du kunde för länge sedan fördömt grovt kriminella som skjuter ihjäl barn. Men det har du inte gjort. Medan du aldrig missar ett tillfälle att visa ditt stöd för en utvald grupp. Förstår du inte att du som landets statsman bidrar till hatet och splittringen? 

Vadå vi inte behöver? Bara det faktum att det blev upplopp, att man försökte bränna ner en kyrka och att du uttalar dig så korkat som du gör, visar att vi förmodligen behövde en Koranbränningen. Och det säger jag trots att jag är emot att bränna böcker, vilka som helst. 

Varför har du alltid så bråttom att uttala om dig om vissa händelser men håller tyst om andra? Det luktar unket, det förstår du väl. Vill du verkligen vara den statsministern som inte bara bidrog till utan också gödslade hatet mellan olika grupper i samhället? För det växer för varje dag. Och det skrämmer mig men uppenbarligen inte dig som fortsätter att gödsla. 

Du borde visa omsorg om alla, ge ditt stöd till alla som drabbas av våldet och våga vara kritisk när det är befogat mot Koranen och islam. 

Särskilt mänsklig i frågan är du inte. Så inte heller om man tänker på alla fruktansvärda dåd som inträffat i samhället. Man behöver ju inte vara raketforskare för att begripa att många lägger skulden på invandringen och politiker som du själv. Det är förstås fel att göra för det finns en majoritet bland invandrarna och svenskarna som aldrig skulle tillgripa våld eller på annat sätt bidra till den växande otryggheten. Tvärtom de försöker fly undan från den. Det är deras enda alternativ idag eftersom du inte gör något annat än sviker medborgarna. 

Du kan uppenbart bara se vissa brott och händelser i samhället. Koranbränningen är en medan mordet på en 12-årig flicka och våldtäkterna på två unga grabbar inte är det. Om du ska uttala dig, och än värre försöka fostra en redan frustrerad och kväst befolkning, kan du inte varje gång välja bort vissa handlingar och gå i första ledet för andra. Ilskan kommer tillsist att explodera i samhället. 

Förstår du inte att ilskan växer i vårt samhälle? Sverige skakas av det ena brutala dådet efter det andra, och det borde även skaka om dig Löfven. Men inte då, det är Koranbränningen som får dig att visa ditt ansikte och förläna folket med ett uttalande.

Fattar du ingenting? I Sverige kan ingen på grund av otryggheten, manifestationerna eller annat som påverkar samhället negativt, kvinna eller man, gammal eller ung, etnisk svensk eller av utländsk härkomst längre vistas ute i trygghet. Vårt land har blivit våldsamt.

Jag säger det igen. Det är många som hör sig av sig till mig, svenskar, iranier, irakier, muslimer, asiater, danskar m.fl. som undrar varför helv@te DU gör sådan skillnad på människor i Sverige. Du som framhäver dig själv som humanismens förkämpe. Och alltid pratar om människor lika värde. Är du verkligen säker på att du ser på alla människor som lika värda? En del tycks vara mer värda än andra. Och många behandlar du som skatteslavar som måste läxas upp och kväsas. 

Vad ”fan” är det med dig! Det måste finnas en rimlig förklaring. Om inte så är det enda rimliga att du inte förstår att du som landets statsminister inte upprepat kan välja sida i ett redan härjat och uppdelat Sverige.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 5
 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Stefan Löfven, vad f@n är det med dig?! 

 1. ulf

  Löfven är en ynklig falsk person som vänt svenskarna och vårt Sverige ryggen för länge sen.Han byter åsikter flera gånger varje dag till det som han tycker passar för tillfället.Han är dessutom en notorisk lögnare som ljuger om allt bara det är till fördel för att behålla makten.Avskyvärd sk politiker som bara skapar konflikter och raserar landet medvetet.
  Nu är han hos Merkel och skäller på Putin,det är det viktigaste för honom i nuläget ???
  Allt för att förskjuta focus från det mångkulturella inferno och fiasko som han gett till Sverige.Fullständigt genomrutten och falsk…………??

 2. Carl den 12

  Madeleine?

  Stefaaaaaaaaaan??????????osv
  Att man som sk förtroendevald stadsminister som Stefan ska föreställa, så kan man ställa sig frågan varför inte sittande regering gör om och gör rätt efter fd stadsminister Fredrik?

  Calle tycker sig se att Sverige är satt ur spel och vi är under attack.
  Och vad är det vi behöver❓❓❓
  En riktig och rejäl ledare som inte glömmer av sitt ursprungliga folk?
  Rösta på dig i valet år 2022 är helt “Oacceptabelt”

Kommentarer är stängda.