Tino Sanandaji: Det går så bra i framgångssagan Malmö att de har anställt 170 pers att skönmåla och förneka problem

| 3 september, 2020

Hatet i Malmö fortsätter, utöver judar mot kristna: ”En 11-årig pojke som bar ett korshalsband rånades av flera personer vid en lekpark i Malmö. Pojken blev kallad ”grisjävel” och knuffades till marken, enligt anmälan. – Vi misstänker hatbrottsmotiv”

Koranupplopp inkluderade hot om att rensa ut judar, som skreks inte bara av arga unga män utan även av ännu argare äldre kvinnor med hijab. Dessa slagord citerar profeten rakt ur koranen, och är standard världen runt i liknande upplopp. 

Eftersom många svenska sett detta med egna ögon har media intensifierat sin propaganda, och försäkrar att islamism inte har något med islam att göra. SR: “Personer med andra motiv än religiösa”. 

Vi får även läsa att upploppen liksom fotbollsbråk saknade religiösa motiv, samt att man såklart skickade imamer för att lugna ned situationen. Om motivet inte har med religion att göra, varför skicka imamer? Brukar man skicka mullor att lugna ned AIKs hejarklack? Visserligen vill många konfliktaverta svenskar svälja detta budskap då det är bekvämt, men det gör inte det mindre dumt. 

Givetvis är inte islamism enda motivet, och säkert inget stöd till detta av majoritet av Malmös muslimer. Men som seriösa människor bör känna till har alla religioner i världen olika tolkningar, det räcker med en extrem minoritet fanatiker för att det ska ske religiös våld. Det finns ingen logik att exakt alla måste stödja våldet och göra samma tolkning för att de ska vara religiöst,  i så fall har ju religiös våld aldrig skett i mänsklighetens historia.  

Källan till medias bluff är inte någon opartisk expert, utan en PR-proffs. Malmö har många skattemiljarder och därför råd med en uppsvällt PR-budet, om jag förstår det rätt har kommunen fler kommunikatörer än Vita Huset. 

Svenska myndigheter måste enligt grundlagen vara sakliga, men det har skett en glidning mot tolerans för lögn. Malmös uppgift till så kallade kommunikatörer är inte att ge medborgare en ärlig bild, utan skönmåla kommunen. Expressens ledarsida frågar:

“Hur kan Malmö ha råd med 170 kommunikatörer? ….kommunikationspolicy [har] slagit fast att den positiva bilden av Malmö som stad och ”varumärke” ska stärkas. Skattefinansierade PR-uppdrag för att skönmåla det lokala samhället snarare än genuin och välvillig medborgardialog alltså”

Det går så bra i framgångssagan Malmö att de har anställt 170 pers att skönmåla och förneka problem. Ett skäl att det har kunnat gå så långt är att många svenskar har svårt förstå att propagandasamhället baserat där staten och statsmedia har miljarder att att dagligen pumpa ut lögner är kärnan till problemen. I stället för att stoppa detta fokuserar många på diverse ytliga förklaringar, konspirationsteorier eller förvirrade käpphästar.

Tino Sanandaji på Facebook


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 4
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Tino Sanandaji: Det går så bra i framgångssagan Malmö att de har anställt 170 pers att skönmåla och förneka problem

  1. Lidia Miriam Aron

    Jag tror att det blir bra med lite sanning i vardagen

Kommentarer är stängda.