Blodig natt i Malmö, två män nedstuckna med stickvapen

| 5 september, 2020

Natten mot lördagen har varit blodig i Malmö. Inte mindre än två olika fall av personer som blivit knivhuggna eller som det så fint heter nu fått ”stickskador” har inträffat under natten. Den första hittades stickskadad utanför en restaurang strax efter ett på natten. Offret är en man och han ska enligt uppgift ha förts till sjukhus. Enligt uppgifter ska mannens skador inte vara livshotande. Händelsen rubriceras som försök till mord.

Vid den andra händelsen så var det en 40-årig man som stickskadades vid ett bråk, även denna gången utanför en restaurang. Enligt uppgift ska mannen ha skadats med någon typ av stickvapen. Enligt polisen ska inte heller denna mannen skador vara livshotande men polisen rubricerar ändå detta ärende också som försök till mord. I båda dessa fall har polisen inte någon misstänkt eller gripen.
Så man kan väl inte säga annat än att Sverige bara blir tryggare och säkrare, eller hur?

https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/misstankt-mordforsok-i-malmo-4
https://www.expressen.se/kvallsposten/man-till-sjukhus-efter-brak-vid-krog/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *