20-årig man skjuten i Vällingby, fyra personer anhållna för försök till mord

| 8 september, 2020

Vid 23-tiden under måndagskvällen fick polisen flera larm om skottlossning i Vällingby i Nordvästra Stockholm. Enligt vittnen ska det ha rört sig om automateld och att ett tiotal skott ska ha avlossats. När polis anlände till platsen så påträffades en skadad man i 20-årsåldern. Enligt uppgifter från måndagskvällen var skadeläget oklart för 20-åringen. Men enligt uppgift från Stockholmspolisen var han var vaken och talbar när han fördes till sjukhus. I initialskedet av insatsen så figurerade det uppgifter i Aftonbladet om att två skadade personer hade hittats i en bil. Dessa uppgifter var felaktiga och polisen sade senare att det var en person som påträffades utomhus.

Polisen drog igång en stor insats under natten mot tisdagen och de har sökt i närområdet med hjälp av hundpatrull. Under tisdagsmorgonen meddelade polisen att sökinsatsen och utredningsarbete efter gärningsmännen gett utdelning och att det under natten gripits fyra personer som nu är misstänkta för för försök till mord. Skadeläget för den skottskadade 20-åringen var ännu inte känt på tisdagsmorgonen.

https://www.expressen.se/nyheter/larm-om-skottlossning-i-vallingby-2/?fbclid=IwAR3CHSCBhCEYUzhUoPKpbYd8sWoh2vH77-T_Bx1fTs5gCB8VPELr7jfXjWQ
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/larm-om-skottlossning-i-vallingby-tva-skadade?fbclid=IwAR3CHSCBhCEYUzhUoPKpbYd8sWoh2vH77-T_Bx1fTs5gCB8VPELr7jfXjWQ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •