Carolin Dahlman: MP vill tömma ditt bankkonto

| 8 september, 2020

“Miljöpartiet tror på solidaritet med världens ALLA människor, förklarade Annika Hirvonen Falk i Kvartals podd nyligen. De som överväger att rösta på S eller MP måste fatta att de gynnar denna respektlöshet mot skattebetalarna.

Miljöpartiet är för solidaritet “med världens alla människor”. Det berättade partiets migrationspolitiska talesperson Annika Hirvonen Falk i Kvartals fredagsintervju för ett par veckor sedan. “Vi driver en politik som även är bra för dem som inte är födda här, som bor i fattiga länder” (21/8).

Jahaja. Svenskars löner och inkomster ska alltså användas för att göra livet drägligare för all världens befolkning? Det är onekligen en inställning som sticker ut. Sticker i ögonen. Ger stickningar i fingrarna av stress.”

Carolin Dahlman

Läs ledaren i KB


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Carolin Dahlman: MP vill tömma ditt bankkonto

 1. Lennart H

  Gör AHF till kvinnligt språkrör.
  Hon är helt verklighetsfrånvänd och helt utan konskvenstänkande.
  Då är jag säker på att Mp’s väljarskara går med mot 0% och de försvinner ut från riksdagen.

Kommentarer är stängda.