Stenkastning mot fordon i Salem. buss träffad

| 8 september, 2020

Brottsligheten och det brottsliga beteendet ökar i Sverige dag för dag. Är det inte knivskärningar, knivstickningar, skjutningar eller sprängningar så är det rån eller misshandel. Här kommer en rapport om en helt annan sak, nämligen stenkastning. Denna gången mot bilar och andra fordon i Salem. Enligt en lokalbusschaufför så stod flera personer på en bro över Säbytorgsvägen och kastade sten på passerande fordon. Att busschauffören anmälde händelsen var för att en sten träffade bussens tak.
Polisen skriver på din hemsida att föraren kört vidare och det är osäkert om bussen skadats. De skriver dock inte om de startat någon förundersökning med anledning av händelsen eller om de låter det bero. Jag hoppas polisen har startat en förundersökning om förberedelse till kroppsskada alternativt förberedelse till mord då sådant beteende som dessa personer kan och har orsaka svåra olyckor på andra ställen.

https://www.expressen.se/nyheter/stenkastning-mot-buss-1/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •