SVENSKA STATEN HOTAS – Ja, varför blir jag inte förvånad över det uttalandet? 

| 8 september, 2020

Först ber rikspolischefen allmänheten om hjälp. Den allmänhet han ska skydda. Egentligen ett rop på hjälp till en regering som inte lyssnar. 

Och nu detta. 

Vi var många som varnade tidigt för det här scenariot och andra liknande följder av en totalt ansvarslös och okontrollerad migrationspolitik det senaste decenniet. Ja, faktiskt de senaste decennierna. 

Vi blev kallade alarmister, rasister, populister, osolidariska och gud vet vad allt man fick höra. Vänner och bekanta som tog bort en från vänlistan och avslutade kontakten.

Jag är inte bitter på dem. Tvärtom beklagar jag dem. Jag har fått nya vänner genom mitt ställningstagande. Vänner som också förstått hur det är ställt. 

Som väntat rör vi oss nu sakta men säkert mot ett scenario som många av oss förutspått i flera år, nämligen att, inte bara polisen, utan hela samhället tappat kontrollen och raseras. Ekonomi, hälsa, utbildning, bostadsförhållanden etc. Det vi kallar välfärd. 

Nu börjar det gå upp för många att politiker, journalister, samhällsdebattörer och det sk PK-etablissemanget i flera år, med berått mod, fört dem bakom ljuset.

Men det är så dags att vara ångerfull nu när skadan redan är skedd och vi sen länge passerat den kritiska punkten för att kunna göra nånting åt det. Det finns inte längre någon återvändo. Det är kört.

Alla politiska floskler där partiledare och journalister i media nu försöker överträffa varandra med lösningar är bara just floskler och rent nonsens för att tvätta sin smutsiga byk och inte framstå som idioter den dagen sanningen kommer på bordet. 

Jag kan bara beklaga alla som nu tvingas att leva med ångesten att man hade en valmöjlighet för bara några år sen men valde att blunda och titta åt andra hållet. Dom får också leva med det här.

Men mest beklagar jag den uppväxande och kommande generationen som aldrig fick en chans att välja.

En generation som själva riskerar att utsättas för omvänd rasism i ett land där deras föräldrar så föraktfullt fnyste åt oss alarmister.

fplus


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •