Annika Strandhäll, så förbannat oansvarigt 

Nu har Annika Strandhäll gjort en video där hon talar om gängkriminaliteten. För att understryka sin legitimitet i ämnet berättar hon om alla släktingar som bott/bor i Angered och om alla år hon arbetat där. Videon avslutas med att hon säger: ” och nej, det här inget populistiskt uttalande”. 

Vad är värst, politiker som är så långt borta från verkligheten att de fritt kan fantisera ihop en verklighet i syfte att passa just deras politik, eller de gängkriminella? En sak är säker, dessa två göder varandra. 

Annika Strandhälls ”uttalande” kan ge intrycket av regeringen gör större förändringar, men i praktiken handlar det om justeringar. Och om skrivna punktprogram som inte på en punkt närmar sig problemen med gängkriminella. Få döms till fängelse och fängelsestraffen är korta. För grovt kriminella förblir Sverige ett paradis med politiker som Strandhäll. 

Kriminella klaner kan utan större oro dränera vår välfärd och vårt samhället på hundratals miljoner genom brott och bidragsfusk. Annika Strandhäll gör precis som Stefan Löfven, hon stirrar sig blind på avtal som inte kan leda till någon omedelbar effekt och håller fast vid kriminella som offer. 

Allt handlar om något ingen socialdemokrat vill erkänna, nämligen ett kulturproblem. Föreslagna straffskärpningar kommer aldrig räcka så länge grovt kriminella behandlas som offer och deras offer och samhället som gnällspikar som får tåla lite. I grunden handlar det om ett kulturproblem och för att motverka gangsterkulturen behövs insikter om att vi har stora problem med kriminella klankulturer. Klankulturer med sitt ursprung i främst Mellanöstern och Afrika. Man får säga vad man vill men man behöver inte vara raketforskare för att begripa att en klankulturer avsevärt skiljer sig från den svenska. Parallellt med klanernas framväxt växer också en gangsterkultur.

Socialdemokraterna är inte intresserade av att stötta majoritetssamhället. Det skulle exempelvis innebära att stärka våra ideal och värderingar. Och vi vet vad socialdemokrater tycker om prat om svenska ideal och värderingar. Så fort dessa kommer på tal skriver de en inlaga om hur rasismen måste motverkas i landet. 

En annan förutsättning är att invandringen minimeras. Vi har inga möjligheter att hantera våra stora problem och samtidigt fortsätta ta emot människor från Mellanöstern och Afrika. Hade vi haft bättre kontroll på vilka som kommer hit hade det möjligen inte vara samma problem, men nu har vi inte det. Så som läget är nu ökar invandringen den sociala oro som växer i landet. 

Ytterligare något annat som behövs är att politiker som förstått att socioekonomiska faktorer har ett begränsat förklaringsvärde för gäng­kriminalitetens framväxt, kliver fram. Om de måste, kliv över och armbåga sig fram men se till att rödgröna politiker får ägna sig åt frågor som inte påverkar vår trygghet. Rödgröna politiker strösslar pengar över kriminella, medan återigen deras offer knappt får ett erkännande från staten. Herregud här kan pojkar torteras och våldtas utan att politiker som Strandhäll och Löfven reagerar. Och om det kommer någon reaktion förklaras allt bort med att det bara handlar om smågangsters. 

Det finns en fråga som är viktigare än alla andra, tror någon ärligt att Annika Strandhäll eller Stefan Löfven någon gång kommer erkänna att klanstrukturer/ kriminella inte vill ha med makten att göra, att de har ett förakt mot det samhälle de lever i och att de inte är intresserade av att vara en del av det samhällsbygge dessa politiker tjatar om? Nej. Det kan de nämligen inte eftersom de målat in sig själva i ett hörn genom att vägra slå vakt om de värden Sverige vilar på och det som kännetecknar just Sverige. I deras bygge finns inget Sverige.

Se filmen på Facebook här


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Annika Strandhäll, så förbannat oansvarigt 

 1. Carl den 12

  På riktigt, hur gammal är kvinnan, tror hon att Bergsjön SDN är som när hon växte upp där i dag🤔
  Att hennes parti inte längre förespråkar humanism för alla, då utsatta grupper bara innefattar människor med utländskt ursprung, är uppenbart🙈🙉🙊
  Och det gäller att redan nu värva röster, men tror verkligen politiker som ständigt står upp för kriminella och deras brott, att dessa går och röstar❓❓❓
  Brottsoffer blir bara fler, så deras röst kan ni räkna bort och med tanke på att det är ca två år till valet år 2022, så hinner mängden av brottsoffer öka i takt med kriminaliteten ni envisas öka💔

  Calle tror sig vara i Annica’s ålder och när jag växte upp på 70-talet, så hade jag flertal kompisar som faktiskt tro det eller ej, växte upp i fullkomlig misär, utav droger och våld.
  En del blev omhändertagna LVU, hamnade på barnhem, fosterhem och växte upp hos mor och farföräldrar.
  ALDRIG att jag hörde dom klaga och många utav dom gick det faktiskt bra för, trots att dom inte fick växa upp i en familj💪

 2. Anders

  Det är trångt på floskeltoppen dessa dagar . Å man e’ inte ensam om å tycka det .
  Varenda närvarande under partiledardebatten i dag satt å fipplade med mobilen . Seriöst .
  Å så verkar SD vara farligare för Sverige än både pandemier och gängbrottslighet .
  Men den här gången kommer inte de ansvariga undan .
  Men det tar tid innan de får in det på skärmen.

 3. ulf

  Att hela tiden kläcka ur sig dessa sk politiska budskap som Strandhäll gör kräver ett icke föraktfullt mått av ren svagbegåvning och politisk hjärntvätt samt efterkommande härdsmälta.
  Det är som att lyssna på en Socialdemokratisk studiecirkel från sextiotalet där den välbekanta uppmaningen var/är ” Vill du framåt,gå i cirkel” 🙄🙄😁
  Det betecknar väl Strandhälls mått på ”framåtskridande ” och utveckling.🤯🤯
  Fullkomligt ur spår med dagens verklighet……patetisk person,nästan komisk !

Kommentarer är stängda.