HEUREKA! Löfvens vändning: Kopplar ihop stor migration med brottsutvecklingen

| 9 september, 2020

Socialdemokraterna har bestämt nekat till att gängkriminaliteten kan kopplas till migration.
Men i kvällens utfrågning i Aktuellt låter det annorlunda från Stefan Löfven.
– Om man har en migration som innebär i storleksordning att man inte klarar av integrationen då blir det så att vi får sociala spänningar i ett samhälle och det är inte bra, säger Stefan Löfven.

Svt


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “HEUREKA! Löfvens vändning: Kopplar ihop stor migration med brottsutvecklingen

 1. ulf

  Har herr statsminister Löfven begåvats med en sk Lidnersk knäpp kan man undra……förmodligen bara en svammelparentes utan insikt för övrigt ???
  Sannolikt helt oacceptabelt som vanligt ! Fullkomlig genomskinlig insikt om problem…..skrämmande låg nivå för en statsminister,Sverige är värd bättre än en lallande tok…..

 2. ulf

  Om mot förmodan Löfven kan anknyta till sin knäpp kanske han kan börja fatta någonting om omvärldens och landet Sveriges stora interna kaos och mångkulturella inferno samt inse att röstimport inte löser verklighetens problem.Makten är dock i hans och Sssss värld det allena övergripande.
  Allt kan offras bara makten behålls.ärlighet,värdighet,förtroende etc allt kan kastas på maktens altare.Även den egna befolkningen,glöm inte det Svenskar.??
  Vad våra förfäder som byggt upp Sverige tycker om S och Löfven är det nog bara bra att de inte känner till men rent ur förakt känner man hos många svenskar och att pissa på sin egen befolkning har väl aldrig varit speciellt begåvat ???

Kommentarer är stängda.