Fem bilar tillhörande kommunen utbrända i Oskarshamn

| 11 september, 2020

Vid 1.15 larmades räddningstjänsten i Oskarshamn till en bilbrand på en parkeringsplats på Hantverksgatan i Oskarshamn. Enligt larmet var det flera bilar som brann på parkeringsplatsen och när räddningstjänsten kom till platsen så konstaterade de att fem bilar stod i brand. Tre av dessa var gasbilar som brann. Bilbränderna släcktes enligt uppgift ganska snabbt men alla bilarna ska blivit totalt utbrända. Enligt uppgift som Barometern fått ska alla bilarna tillhöra Oskarshamns kommun.

När polisen kommer till platsen så ser de att förutom bilbranden så har någon brutit sig in på ett av kommunens kontor där bilarna stod parkerade. Enligt uppgift ska ett fönster ha krossats. Det är ännu på fredagsmorgonen oklart vad som tillgripits och hur långt in i lokalen tjuvarna och de troliga bilbrännare tagit sig. Polisen har dock upprättat polisanmälan om stöld genom inbrott och om skadegörelse genom brand för bilbranden. Där finns för närvarande ingen misstänkt eller gripen för varken inbrottet eller bilbranden.

https://www.expressen.se/kvallsposten/fem-bilar-utbranda-i-oskarshamn-tillhorde-kommunen/

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Fem bilar tillhörande kommunen utbrända i Oskarshamn

 1. ulf

  Sverige har berikats med en ny intelligenskrävande folksport som breder ut sig alltmer år efter år efter år………tänk vilken brist det varit på erfarna bilbrännare tidigare.Äntligen lite eldnings kompetensregn 🙄🙄 Verkligen berikande.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *