Taxichaufför knivrånad av passagerare i Malmö

| 11 september, 2020

En taxichaufför utsattes för ett rån på Norra Bulltoftavägen under natten mot fredagen. Rånet skedde efter att chauffören avslutat en körning med tre passagerare och dessa skulle betala för resan. Då drog en fram en kniv och hotade samt misshandlade chauffören. Enligt polisen så ska gärningsmännen tilltvingat sig mobiltelefonen samt kontanter innan de sprang från platsen. Flera polispatruller har efter händelsen sökt efter gärningsmännen under natten. De har till och med använt hundpatrull i sökandet men utan resultat. Polisen meddelar dock att sökandet fortsätter. Enligt uppgift behövde taxichauffören inte ambulansvård på platsen. Händelsen rubriceras som grovt rån.

https://www.expressen.se/kvallsposten/taxichauffor-ranad-i-malmo-hotad-med-kniv/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •