En person skadades lätt vid en skjutning mot en bostad i Laholm.

| 12 september, 2020

Strax innan klockan 21 på fredagskvällen sköt någon två skott in genom ett fönster i en bostad i Laholm. En man i 40-årsåldern som befann sig i bostaden skadades enligt polisen lätt av glassplitter men behövde inte föras till sjukhus för vård. Under natten sökte polisen efter den misstänkta skytten och på lördagsmorgonen hittade de honom. Enligt uppgift ska det vara en 30-årig man. Mannen ska enligt polisen förhöras under dagen, och då får polisen kanske reda på vilken typ av vapen som använts, då de nu är osäkra om den saken. En anmälan om grov misshandel har skrivits i ärendet

https://www.expressen.se/kvallsposten/skottlossning-mot-bostad-i-laholm-/?fbclid=IwAR1BTgZm-_gHpdpDOAh8LAp4TiFz9aWnnXiPAGhVBnCF4FuzvOFPqzyb9ZA

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *