Frisör oskyldigt offer i skjutning i Borås.

| 12 september, 2020

Ytterligare en skjutning dör en oskyldig föll offer för en kula skedde i Borås under sena fredagseftermiddagen. Det var vid 16.30 som polisen larmades till en frisörsalong i de centrala delarna av staden sedan en 25-årig man blivit skjuten i benet inne på en frisörsalong. Enligt polisen ska den skjutne vara ägaren av salongen och både han och flera kunder försökte kasta sig undan när en maskerad person öppnade eld inne i salongen. Enligt en anhörig till den skjutne frisören så hamnade han mitt i en gänguppgörelse.

Skjutningens tilltänkta offer var kund hos frisören men gömde sig i köksdelen när skjutningen ägde rum. Och enligt vittnena till skjutningen ska han efter den var över bett om ursäkt flera gånger eftersom han förstod att han var det tilltänkta offret. De övriga som var i lokalen klarade sig med tur undan skador. Enligt polisen så ska det funnits fem personer i lokalen då den maskerade skytten klev in och började skjuta. Skytten ska efter skjutningen flytt från platsen och polisen sökte efter honom med både patruller, helikopter och hund.

Samtidigt så larmades ambulans för att ta hand om den skadade frisören och han fördes till sjukhus för vård. Hur skadeläget var för frisören är inte känt men
Enligt polisen ska de ha hållit ett initialt snack med honom innan ambulansen ankom. Efter några timmar meddelade dock en anhörig till frisören att han kommer att bli helt återställd. Vid 18.30-tiden så meddelade polisen att de hade haft framgång i sitt sökande efter gärningsmannen. De berättade då att fyra män i 20-30-årsåldern gripits i en bil i ett parkeringsgarage i Borås.

Männen sitter nu frihetsberövade misstänkta för inblandning i skjutningen.
Polisens presstalesperson Peter Adlersson säger: ”Vem som har gjort vad är ännu för tidigt att uttala sig om. Men de ska höras under kvällen och sedan får vi se om åklagaren tycker de ska anhållas.”
Enligt uppgift har bilen där de misstänkta beslagtagits och ska genomgå en teknisk undersökning.

En poliskälla säger att det är för jävligt att måltavlan som var kriminell lyckades komma undan medan en oskyldig blev träffad.
Källan fortsätter sen med att säga att ännu en gång är det en oskyldig som kommit i vägen för de gängkriminellas uppgörelser.

https://www.expressen.se/gt/man-i-25-arsaldern-skjuten-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *