PÅ FACEBOOK. Ghazal Saberian (SD): Det här är islamismens sanna ansikte

| 12 september, 2020

Idag hängdes han, den internationella iranska brottaren Navid Afkari till döds inför allmän beskådan. Ni vet så som man gjorde på medeltiden. 

Han finns inte mer. Hans brott? Han deltog i en demonstration för två år sedan mot den iranska regimen för att visa att det iranska folket vill och har rätt till yttrandefrihet och demokrati.

Under veckor av tortyr som jag bara kan spekulera i vad det bestod av men skenavrättningar, skendränkningar, rycka ut naglar, bryta fingrar, grov misshandel och sexuellt våld är ”standard-kit” i Iran, tvingades han bl.a erkänna at han mördat en säkerhetsvakt. Detta är en mycket vanlig metod i Iran för att få folk att erkänna saker de inte gjort.

Att den Iranska regimen väljer att avrätta en internationell idrottare på det här sättet handlar bara om att de vill visa sin toralitära makt och statuera exempel och skrämma befolkningen och alla andra som kritiserar dem till tystnad. 

Alla svenska politiker, ledarskribenter och opinionsbildare som senaste dagarna skrikit sig hesa och lipat över dem som bränt koranerna har jag bara en sak att säga: det här är det ni försvarar. Det här är islamismens sanna ansikte, den ofattbara ondska som islamismen står för. Som ni med er fördummade naiva godhet låter få allt starkare och starkare fäste i Sverige. 

Det här hade kunnat vara min pappa och många andra exiliraniers pappa om vi inte hade flytt. 

Islamism och politisk islam kommer aldrig någonsin vara förenligt med västerländska värderingar. Aldrig.

Islamism och politisk islam har inget att göra i Sverige. Jag vill inte ha politisk islam och islamism i mitt land!

Ghazal Saberian, Ledamot, Spånga-Tensta Stadsdelsnämnd på Sverigedemokraterna Stockholms stad och Styrelseledamot, krets 6 Yttre Västerort på Sverigedemokraterna Stockholms stad


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 22
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *