MOHAMED OMAR: Årsdagen av 11 september-attackerna 2001. Invandringen är vår tids ödesfråga

| 12 september, 2020

“Nu, nitton år efter attackerna, är ännu ett tillfälle att besinna konsekvenserna av an ansvarslös massinvandring från islamiska länder i Afrika och Mellanöstern. Vi bör titta framåt och föreställa oss framtidens Sverige. I vilken slags land kommer vi att leva om de demografiska trenderna håller i sig?

Det som var omöjligt för tio år sen, som till exempel böneutrop, är idag verklighet.

Så vad ska vi göra? Man måste förstå att ett ”krig mot terrorismen” inte är särskilt effektivt om man bombar länder i Mellanöstern samtidigt som man öppnar sina egna gränser för okontrollerad islamisering. Då har vi snart Mellanöstern här hos oss.”

Mohamed Omar

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •