Partiledare som ändrar sig ‘under galgen’ är ‘kappvändarparasiter’ – Nu pratar ‘dom’ om klankriminalitet, men INTE före en vecka sedan!

| 12 september, 2020

En intervju med Mats Löfving (chef för polisens nationella operativa avdelning, NOA) fick flera partiledare att ‘vända kappan efter vinden’.

Förutom samma gäng av partiledare (INTE svårt att gissa vem eller vilka) som ALLTID ‘förnekar’ verkligheten och dessutom ALLTID ‘bejakar’  denna förnekelse oavsett fakta. 

En intervju räcker alltså för att flera av partiledarna skall våga prata om verkligheten. 

 

Bara för att Löfving berättade att det finns 40 klaner med ursprung utomlands som ägnar sig åt allvarlig kriminalitet i Sverige, vilket också bekräftas av rikspolischefen Thornberggick ‘proppen ur’ på partiledare som styr landet just nu eller säger sig vilja styra landet i framtiden.

Ska man skratta eller gråta?

 

Klankriminalitet som funnits i decennier i Sverige blev helt plötsligt synliggjort inför ‘öppen ridå’, trots att det har varit en illa dold hemlighet. Journalisten Johanna Bäckström Lerneby har exempelvis följt en klan under flera år och utkommit med en bok om klankriminalitet.

Bara för man INTE velat prata om klankriminalitet så försvinner den INTE.

 

I kölvattnet av uppståndelsen kring denna intervju med Löfving tvingades statsminister Löfven ‘under galgen’ att ‘vända kappan efter vinden’ när han säger: Med en stor migration där vi inte klarar av integrationen, då följer vi också större risk för de problem som vi ser. Det är glasklart.”

Patetiskt struntprat!

 

Det som för Löfven INTE var glasklart för några dagar sedan, kan knappast vara glasklart idag – ‘kappvändarparasit’ personifierad.

Flera partiledare, förutom Åkesson som påtalat det glasklara under lång tid, är helt plötsligt mer eller mindre inne på samma linje, dvs en samling ‘kappvändarparasiter’.

Det var i princip politiskt ‘tystnad’ kring klankriminalitet tills nyligen, medan nu är det på ‘allas läppar’.

Det återstår att se om det bara är en politisk ‘dagslända’!

Göran Svensson, forskare i internationell management – skriver som privatperson om aktuella samhällsfrågor  

nordavia


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Göran Svensson

, Kristiania University College, Norge, internationell forskningsledare och föredragshållare inom företagsekonomiska forskningsområden. Stort intresse och skriver som privatperson om samhällsfrågor nationellt och internationellt

1 En tanke på “Partiledare som ändrar sig ‘under galgen’ är ‘kappvändarparasiter’ – Nu pratar ‘dom’ om klankriminalitet, men INTE före en vecka sedan!

 1. Carl den 12

  Undra när dom kom på det❓❓❓
  Kan det vara så, att någon utav dom själva, nära och kära har blivit drabbad🤔
  Eller kan det beror på, att för över huvud taget kunna behålla makten, nu när kapplöpningen har börjat med att övertyga väljarna att rösta på dom i valet år 2022🙈🏃🙉🏃🙊🏃

  Calle ställer sig frågan: När stadsministern sa att “Sverige har aldrig varit tryggare”, menade han då allvar, med det han sa🤔
  För vad ska man nu tro, när uppenbarligen motsatsen sägs❓❓❓
  Min röst får ni icke, oavsett👎

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *