Anlagd brand i Hässelby gård, någon kastade in ett brinnande föremål i lägenhet

| 13 september, 2020

Vid 2.45-tiden under natten mot söndagen kallades kallades polisen till en lägenhetsbrand i Hässelby gård i Stockholm. Enligt uppgift ska någon försökt tända eld på lägenheten genom att kasta in något brinnande föremål igenom ett fönster till lägenheten. Branden som uppstod släcktes snabbt innan den han spridas och begränsades endast till materiella skador. Enligt Ola Österling på polisens ledningscentral så finns där rester av föremålet kvar i lägenheten. Lägenheten har spärrats av för teknisk undersökning och polisen hoppas på att denna undersökning och de vittnesuppgifter som de fått ska ge svar på vilken som utförde dådet. Ännu vid fyratiden på söndagsmorgonen fanns ingen misstänkt eller gripen för det som polisen rubricerar som mordbrand.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/brand-i-lagenheten-person-kastade-in-foremal
https://www.expressen.se/nyheter/brandattack-mot-lagenhet-i-stockholm/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *