Skjutning Biskopsgården, två personer gripna

| 13 september, 2020

Vid 20.15-tiden fick polisen larm om att två personer på en moped körde förbi en adress på Biskopsgården i Göteborg och sköt mot adressen. När polisen anlände till platsen som enligt uppgift ska ligga på Sommarvädersgatan så spärrades platsen av. Polisen sökte under kvällen med hundpatrull i området. Det ska också använts helikopter i sökandet efter gärningsmännen. Polisen visste inte på lördagskvällen vart skotten var riktade, men de har gjort fynd på platsen.

Enligt uppgift ska ingen blivit skadad vid skjutningen men polisen har tagit en bil i beslag. Vid 22-tiden på lördagskvällen meddelar polisen att de gripit en person för skjutningen. Och senare under kvällen meddelar de att ytterligare en gripits för skjutningen. Båda de gripna ska enligt uppgift vara män i 25-årsåldern. Polisen har startat en förundersökning gällande försök till mord alternativt dråp i ärendet.
Så visst har Sverige blivit mycket tryggare och säkrare de senaste åren, eller hur?

https://svt.se/nyheter/lokalt/vast/skottlossning-i-biskopsgarden-4

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *