BITTE ASSARMO: När myndigheter feminiseras skapas kaos i samhället

| 14 september, 2020

“Att upprätthålla lag och ordning har prioriterats ner. Nu handlar det mer om orsak och verkan, utifrån det (delvis konstruerade) kvinnliga perspektivet. Är man bara snäll mot människor så blir de också snälla, och ju elakare de är desto snällare ska man vara. Kriminaliteten beror på, får vi veta, ”ett stort socioekonomiskt utanförskap, en känsla av att inte tillåtas tillhöra samhället och ett behov av att skapa sig en identitet”  och offren har själva ett ansvar. Barn som blir rånade går fel väg hem från skolan, och deras föräldrar köper för dyra kläder åt dem.

Att det finns en och annan socialsekreterare som har den här attityden till kriminella kan ett samhälle leva med. Men när den här kravlösa moderligheten sprider sig och blir till en så övergripande norm att till och med polisen drabbas, och på detta ansvarslösa sätt köpslår med våldsmonopolet, då går det snabbt utför. Det ser vi dagliga exempel på.”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *