Fredrik ”En helt vanlig Svensson” Andersson: Nej Stefan Hedmark på Aftonbladet, pedofili är under inga omständigheter någonting vi får bagatellisera eller sopa under mattan.

| 14 september, 2020

”Snyggingar”.

Stefan Hedmark skriver i en artikel i Aftonbladet om den franska filmen ”Cuties” (svensk titel ”Snyggingar”) och rubriken är ”Orättvist barnporr-raseri mot Netflix”.

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/a/41d3RR/orattvist-barnporr-raseri-mot-netflix

 

Stefan Hedmark skriver bl.a. ” ”Snyggingar” är en film som vill ha ett vuxet samtal och som på ett intressant sätt ställer två kulturers sämsta sidor mot varandra”.

Detta vänsterextrema kulturdravel kan kanske accepteras och, om än motvilligt, lyssnas på när det gäller t.ex. samtida menskonst avsedd för vuxna människor, hur bisarr den än må vara, men när det gäller exploatering och sexualisering av barns kroppar så är all normalisering något som alltid ska motarbetas och kraftigt fördömas. Om nu vuxna människor vill diskutera två kulturers sämsta sidor så finns det andra sätt än att använda sig av lättklädda 11-åriga barn i sexuellt utmanande poser.

 

Stefan Hedmark skriver också om den amerikanska upprördheten bland ”…personer som ser pedofiler i varje buske, högerkristna som aldrig har sett något problem med Trump”.

Stefan Hedmark vill alltså bagatellisera de reaktioner som delar av den amerikanska allmänheten ger uttryck för och samtidigt passar han på att ironisera över de ”högerkristna” och president Trump.

Här visar Stefan Hedmark med all tydlighet sin bristande kunskap om vad som händer i framför allt USA men även övriga världen vad gäller pedofili och saknade barn.

 

Några exempel;

I USA anmäls cirka 460.000 barn årligen som försvunna enligt Global Missing Children´s Network(https://globalmissingkids.org/awareness/missing-children-statistics/) och även om en stor andel återfinns vid liv och välmående så är siffrorna hisnande.

Under de senaste månaderna har The US Marshals Service gjort flera uppmärksammade räddningsoperationer som t.ex. de 39 barn i åldrarna 3-17 år som återfanns i Georgia, citat ” Some of the rescued children were believed to have been victims of child sex trafficking, child exploitation, sexual abuse, physical abuse and medical or mental health conditions. (https://edition.cnn.com/2020/08/29/us/georgia-missing-children-us-marshals-trnd/index.html)

 

Den kände sexförbrytaren Jeffrey Epstein (1953-2019), med starka band till bl.a. de högsta politikerna i USA:s Demokratiska parti, topptjänstemän inom den amerikanska administrationen samt en mängd s.k.  Hollywood-stjärnor, och hans hantlangare Ghislaine Maxwell drev i många år ett omfattande pedofilnätverk som tillgodosåg en mängd kända och inflytelserika personers kriminella sexuella begär.

 

Inom katolska kyrkan, i USA och övriga världen, har pedofilskandalerna duggat tätt genom åren utan att speciellt mycket verkar ha hänt eller att sexualförbrytarna fullt ut ställts till svars.

Den katolska kyrkan har i många fall till och med försvarat de skyldiga.

Pedofilskandalerna kan även ha haft konsekvenser för påveämbetet när Benedict XVI valde att avgå 2013, för övrigt den förste påve att avgå sedan 1415.

 

Inom Islam tillåts att män gifter sig med små flickor och konsekvenserna av detta är förstås fruktansvärda för de försvarslösa barnen och någonting demokratiska västländer under inga omständigheter ska acceptera. Även pojkar gifts ibland bort vid mycket ung ålder och detta är lika illa som när små flickor råkar illa ut. I takt med att Islam breder ut sig, bl.a. genom massinvandring till USA och övriga västländer, så kommer följaktligen även kraven från dess företrädare och religiösa utövare att västländer ska acceptera deras kultur och levnadsregler.

 

I USA har guvernören för Kalifornien, Gavin Newsom, för några dagar sedan signerat en lag som, för att tillgodose krav från bl.a. HBTQ-organisationer, givit domarna i staten rätt att inte utdöma registrering av dömda sexualförbrytare i det nationella sexförbrytar-registret om de haft sex med ett barn och åldersskillnaden inte överstiger 10 år, t.ex. om en 24-årig man har begått anal våldtäkt på en fjortonårig pojke.

 

Det finns i USA en pedofilorganisation som heter North American Man/Boy Love Association som öppet förespråkar och bedriver lobbyverksamhet för legalisering av pedofili, kommentarer överflödiga. ( https://en.wikipedia.org/wiki/North_American_Man/Boy_Love_Association )

 

Listan kan göras lång och ofta är det personer med högt anseende och status i samhället som är förövarna av de avskyvärda brotten. Om man är uppmärksam så ser man återkommande, mer eller mindre subtila, exempel på hur mörka krafter försöker få till en normalisering av pedofili, någonting som måste motverkas med alla till buds stående medel.

 

Att som Stefan Hedmark bagatellisera och försöka förlöjliga reaktioner på det som händer i USA kring pedofili är skrämmande men samtidigt ingenting unikt för dagens vänsterextrema journalister.

Dagligen kan vi läsa ledare, artiklar och inlägg i sociala medier som bagatelliserar svåra samhällsproblem samtidigt som författarna av sagda texter angriper och förlöjligar den som försöker föra problemen på tal, allt enligt devisen, ”Anfall är bästa försvar”.

 

Nej Stefan, det är din artikel som hör hemma i soptunnan.

 

Med vänliga hälsningar

Fredrik ”En helt vanlig Svensson” Andersson


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “ Fredrik ”En helt vanlig Svensson” Andersson: Nej Stefan Hedmark på Aftonbladet, pedofili är under inga omständigheter någonting vi får bagatellisera eller sopa under mattan.

 1. Carl den 12

  Vänstern har en förmåga att gå över Alla gränser när det gäller sitt kackel om mänskliga rättigheter?
  Är det inte släpp lös och legalisera droger och prostitution, så är det barn som ska sexualiseras?

  Calle blir inte förvånad med tanke på att V annars så höga röst gällande det mesta, är tyst ang barnäktenskap❗❗❗

Kommentarer är stängda.