Gunnar Hökmark: ”Finns det något skäl att ha kvar regeringen nu?”

| 14 september, 2020

Gunnar Hökmark. Foto: Pontus Lundahl/TT

Men nu då? När de som varnar för fascismen i det svenska samhället vandrar längs samma stigar som tidigare ansågs vara fascismens och främlingsfientlighetens? När fler men inte alla insett att främlingsfientlighet och invandrares utsatthet för brott måste bekämpas med rättsstatens medel? När fler men inte alla accepterar att invandringspolitiken måste bygga på rättsstatens stramhet? De motsättningar som Löfven skapade när han utmålade oppositionen som dörröppnare för fascism och nazism, var ju bara konstlade och till för att slå vakt om makten.”

Läs i Svd


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Gunnar Hökmark: ”Finns det något skäl att ha kvar regeringen nu?”

 1. ulf

  Kristersson och M.verkar vilja ha regeringen kvar eftersom de saknar modet att tillsammans med KD och SD utmana röda sidan på allvar.Så fort det blir allvarliga diskussioner om makten viker Kristersson ner sig precis som vanligt och förväntat.Hur tror han att det någonsin skall bli en borgerlig regering då ?
  Ren feghet och svaghet ,man kan gläfsa lite ibland,när man inte menar allvar och vågar ta makten med alla medel som finns.Tydligen tycker M att Löfvens patraskregering sköter Sverige på ett utmärkt sätt!! 🙁🙁🙄Det är beklämmande ryggradslöst och mjäkigt…….🙁

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *