Jag blir förtvivlad 

Det bestialiska våldet vid sidan av det grova våldet fortsätter att eskalera och sprida sig över hela landet. 

Jag blev förtvivlad när Stefan Löfven sa om det grova våldet att det var: ”fullständigt oacceptabelt att sådana här smågangstrar och ligor begränsar människors frihet, men jag blev också rädd. Han har ingen insikt eller förmåga att förstå det som händer i Sverige. Jag blir lika förtvivlad när jag läser  Socialdemokraternas lösning på våldet. Hur kan man inte se vad som händer? Hur kan man inte förstå att det inte längre handlar om jobb och klimat? 

När det bestialiska våldet visar sig handlar det om ren ondska. Idag kan man läsa om en man som utsattes för tortyrliknande misshandel. Gärningsmännen hade försökt att skilja kroppsdelar från mannens kropp! Vad är det för människor som utsätter en annan människa för något så fruktansvärt? https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/JJ1Owm/man-kidnappad-och-torterad-i-flera-timmar–hittades-dumpad

Under en längre tid har vi kunnat läsa i pressen om våldet som eskalerar. Trots att våldet uppmärksammas gång på gång tycks ingen göra mer än att prata om det. Är det för att våldet för tankarna till Mellanöstern och Afrika? Är det för att Sverige trängs tillbaka av det grova våldet och klankriminella? I dag finns minst 40 kriminella klaner eller släktbaserade nätverk som valt att etablera sig i Sverige. Ett paradis för dem som inte vill erkänna våra lagar och som inte har någon respekt för människoliv. 

De ideologiska skygglapparnas politik är skyldiga svaren. Stefan Löfven är en och Morgan Johansson en annan. I februari twittrade Johansson: ”I diskussionen om etnicitet och brott så kan det vara värt att påminna om att det dödliga våldet i Sverige var högre för 30 år sedan än vad det är idag. Det var alltså innan de stora invandrargrupperna kom till Sverige.” 

Att relativisera en sådan allvarlig utveckling som vi har i Sverige är ett hån mot de människor som idag mister livet, som utsätts för tortyr och ett bestialiskt våld, men värst är ändå att det döljer en acceptans hos Stefan Löfven och Morgan Johansson för att oskyldiga torteras och avrättas (läs dödsjuktningar). Hur många fler av de rödgröna har samma acceptans? 

Det inträffar händelser i Sverige nu som visar oss att regeringen inte är frisk. Och att det är något som också de som lever utanför vårt samhälle insett. Det är väl därför vi ser att flera grova våldsdåd med kopplingar till kriminella nätverk på kort inträffar, inklusive dödsskjutningen av en 12-årig flicka och våldtäktsrån av två pojkar i timtals på en kyrkogård i Solna. 

Stefan Löfvens och MP:s humanistiska politik som skulle rädda hela världen. Men hur god är man om man ser på och låter våldet bli en normalitet för svenska medborgare?

Hur har det kunna få gå så långt? Varför vi hamnat här vet vi, inte ens en migrationsvurmande miljöpartist kan längre förneka orsaken. Men medan regering-Löfven pratar om ett punktprogram mot våldet fortsätter våldsutvecklingen i Sverige vara synnerligen allvarlig. Våra problem handlar inte längre om en enskild förort eller en viss del av landet, problemen finns i nästan varje storstad och landsända. Sverige har blivit ett land som hämtad ur den värsta tänkbara skräckfilmen. 

Visst finns en viss krisinsikt om det grova våldet men den är inte större än att det politiska samtalet omedelbart kan börja handla om regeringens klimatsatsningar. ”En gamechanger” eller ”nu blir det åka av” som Per Bolund (MP) beskriver det. Det enda jag frågar mig är: När ska detta extremparti åka ut från riksdagen? 

Utåt sett lär rödgröna politiker som Stefan Löfven och Morgan Johansson hålla på som vanligt, relativisera våldet och fortsätta skönmåla Sverigebilden. För bara några år sedan sa Johansson: ”Som alla länder har Sverige problem med våldsbrottslighet. Regeringen vidtar åtgärder för att bekämpa sådan brottslighet och dess orsaker. Men tanken att situationen skulle vara värre i vårt land är helt felaktig.” 

Under tiden får vi fortsätta att läsa om oberörda gärningsmän som inte ångrar sig. Om olika förklaringsbakgrunder till varför någon kan utsätta en annan människa för ren ondska; gärningsmannen har adhd, dricker alkohol, missbrukar knark, var som barn ofta i slagsmål, flyttade mellan olika familjehem.

Vi kan inget göra. Vi kan bara vänta, frågan är på vad?


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *