Misstänkta skjutningar i Malmö och Landskrona, polisen hittade inga spår

| 14 september, 2020

Under söndagskvällen och natten mot måndagen fick polisen in en mängd med larm om skottlossning i från både Malmö och Landskrona. De första larmen kom från Malmö vid 22.45-tiden, men när polisen sökte i området så hittade de inget. Samma sak var det i Landskrona strax efter midnatt, då ska en person sett hur någon i ett förbipasserande fordon skjutit mot en byggnad. Men även där hittade polisen inget.
Vakthavande befäl vid polisregion Syd Andreas Hulting säger: “Vi kan inte bekräfta att det rör sig om skottlossningar, men det är trovärdiga uppringare i både Malmö och Landskrona. Vi har inte hittat någon målsägande, vi har inte hittat några skador och vi har inte hittat några hylsor, men däremot så har ju folk hört skottsalvor.”
Enligt polisen så avslutades insatserna efter några timmar i båda fallen. Om polisen har skrivit någon anmälan i något av ärendena är inte känt.

https://www.expressen.se/kvallsposten/flera-larm-om-misstankta-skottlossningar-i-skane-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *