Polis utreder mord efter trafikolycka i centrala Landskrona

| 14 september, 2020

Polisen i Landskrona utreder en trafikolycka som skedde under söndagen som mord då den 25-åriga föraren dog på sjukhus och att skadorna han hade inte kan förklaras med sådana skador man får när man krockar med en stolpe.
Polisens inre befäl i Helsingborg Jörgen Winberg säger: ”Han har inte åsamkat sig skadorna själv och han är avliden, därav brottsrubriceringen mord.”
Enligt initiala uppgifter trodde polisen först att det handlade om skottskador.
Men enligt vakthavande befäl Andreas Hulting ska mannen ha haft stickskador.

Men det är något som den rättsmedicinska undersökningen får fastställa enligt Hulting. Polisen misstänker dock att skadorna uppstått på annan plats än i bilen. Trafikolyckan som nu utreds som mord inträffade vid 18-tiden på Remigatan norr om centrum av Landskrona på söndagskvällen. Enligt uppgift ska mannen varit ensam i bilen då han krockade med stolpen. Den 25-åriga mannen levde då han fördes med ambulans till sjukhuset men avled där senare under kvällen.

Polisen spärrade av olycksplatsen och de har beslagtagit bilen för teknisk undersökning. De spärrade också ett område runt akutmottagningen i Helsingborg dit mannen fördes då det enligt varit upprörda känslor på platsen.
25-åringens anhöriga är underrättade.

https://svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/man-i-25-arsaldern-dod-i-landskrona-brott-kan-ligga-bakom
https://www.expressen.se/kvallsposten/trafikolycka-i-landskrona-polisen-utesluter-inte-brott/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *