Kvinna rånad, tvingades ta ut pengar på bankomat

| 15 september, 2020

Vid 00.54 under natten mot tisdagen fick polisen in ett larm om att en ensam kvinna i 35-årsåldern rånats av två män vid en bankomat på Nobeltorget i Malmö. Enligt uppgifter ska kvinnan blivit påhoppad av de två männen som hotad henne med kniv och tvingade henne att ta ut pengar från bankomaten. Efter männen utfört rånet lämnade platsen på en moped. Enligt polisen har inte kvinnan blivit fysiskt skadad men att hon naturligtvis var chockad över händelsen. Vilken brottsrubricering som polisen valt på ärendet är inte känt men det borde vara grovt rån. Det står inget om någon person är misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/kvinna-knivranad-av-tva-personer/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *