PÅ FACEBOOK. Ghazal Saberian (SD): BROTTAREN NAVID AFKARI TORTERADES IHJÄL

| 15 september, 2020

Navid Afkari.

Den torterade kroppen begravs.

Minnesplats efter begravningen.

Det har kommit till min kännedom att den iranske brottaren Navid Afkari inte alls avrättades genom hängning. Han ska enligt källor från Iran ha torterats ihjäl.

Mitt i natten kontaktades familjen av myndigheterna att endast dem i närmaste familjen samma natt får komma när de ska sänka kroppen i graven. Övriga personer som syns i filmklippet är säkerhetsvakter och underrättelsetjänst och civilpoliser för att säkerställa att inga andra än närmaste familjen kommer i närheten. 

De sänker kroppen i graven så snabbt som de bara kan. Så här går en begravning eller avrättning i Iran inte till. Detta gör de för att undanröja alla bevis och dölja skadorna Navid Afkari hade efter att ha dött av omfattande tortyr. Det sägs även att de ställt vakter vid graven som kommer bevaka graven dygnet runt i flera dagar tills kroppen garanterat börjat förmultnas så pass att det blir omöjligt att upptäcka alla kroppsliga skador utom eventuella brutna ben.

Vad som ytterligare förstärker misstankarna om att Navid Afkari dog till följd av omfattande tortyr är att det just nu är månaden moharram, islams heligaste månad efter ramadan. Under moharram får inga avrättningar ske i den muslimska världen. 

När någon ska avrättas i Iran meddelas detta någon dag innan, den som ska avrättas får säga sin sista önskan och familjen kontaktas i förväg så att de kan komma till avrättningen. Avrättningar sker ibland offentligt i Iran. Speciellt när regimen vill statuera exempel och sätta skräck i befolkning. Det är så regimen demonstrerar sin totalitära makt. 

Att den självutnämnda humanitära stormakten Sverige fortsätter att krypa för dessa islamister rent ut sagt äcklar mig!

Jag vet att det är riktigt otäcka bilder och det hela är så vidrigt att det inte finns ord för det men fortsätt att dela. Låt svenska folket få se sanningen!

Film på Facebook

Film på Facebook II

Ghazal Saberian, Ledamot, Spånga-Tensta Stadsdelsnämnd på Sverigedemokraterna Stockholms stad och Styrelseledamot, krets 6 Yttre Västerort på Sverigedemokraterna Stockholms stad


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •