En man skadad efter skjutning i Norrköping

| 16 september, 2020

Polisen i Norrköping fick vid 23.40-tiden in flera larm om en skjutning i området Klockartorpet. Flera patruller beordrades till platsen för att se vad som hänt men innan de var på plats så fick de reda på att en person sökt vård på sjukhus för en eventuell skottskada. Polisen spärrade av ett område i Klockartorpet så att en teknisk undersökning kan göras. De knackade också dörr i området och de vill gärna ha in fler tips och iakttagelser från platsen.

Polisen startade under kvällen en förundersökning om försök till mord i ärendet, men ber om mer information från de som var på platsen vid tidpunkten. Vid 1.30 på natten mot onsdagen så meddelade polisen att den skjutne mannens skador från början inte bedömdes som livshotande, men de egentligen inte har så stora uppgifter om hans skador.

https://svt.se/nyheter/lokalt/ost/misstankt-skottlossning-i-norrkoping-en-skadad
https://www.expressen.se/nyheter/skottskadad-person-dok-upp-pa-sjukhus-myjk6/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •