Har Jerzy Sarnecki blivit förvirrad? “Inlåsning minskar brottsligheten”

| 16 september, 2020

“Vi har tidigare lyckats minska grov kriminalitet och våldsutbrott. Nu krävs det en kraftig mobilisering och ett brett samarbete för att minska dagens skjutvapenvåld, skriver kriminologiprofessorn Jerzy Sarnecki, som mot bakgrund av en analys av detta våld skissar på ett antal åtgärder där inlåsning av centrala medlemmar i de kriminella grupperingarna kombineras med insatser mot illegala vapen, de kriminellas ekonomi och den våldsamma subkulturen. Kampen mot skjutningar kan inte vinnas utan att nyrekryteringen också stoppas.”

Läs i Kvartal


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Har Jerzy Sarnecki blivit förvirrad? “Inlåsning minskar brottsligheten”

 1. Carl den 12

  Låsa in🤔
  Svenska modellen, är ju att släppa fångarna loss så ingen snart vågar gå ut❗❗❗

  Calle tycker sig se att maxa kontroll över vilka som söker sig till Sverige och utvisa senare års kriminella som Fredrik och Stefan öppnat upp sina hjärtan inför, medans dom stängde ute oss andra som arbetar, betalar skatt och sköter oss, invandrare som ursprungliga Svenskar❗❗❗

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *