MOHAMED OMAR: Ett bakslag för ”den kritiska rasforskningen”

| 17 september, 2020

“På sin blogg skriver rasforskaren Tobias Hübinette att USA:s president Donald Trump ”förklarat krig mot den kritiska rasforskningen”:

”Trump har nu förklarat krig mot den kritiska rasforskningen (och därmed också mot ras- och vithetsforskarna) och mot mångfaldsarbetet (och därmed också mot de antirasistiska mångfaldsutbildarna/konsulenterna) efter sommarens BLM-rörelse…”

 

Den amerikanska regeringen har alltså beslutat att avsluta all statlig finansiering av denna ”forskning”, vilket förstås oroar den så kallade ”antirasistiska” rörelsen. Den så kallade ”antirasistiska” rörelsen är framför allt sysselsatt med att utmåla vita människor som ondskefulla och rasistiska, samtidigt som man ignorerar all annan rasism.”

Mohamed Omar

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •