Tino Sanandaji: Vi ser alltfler attacker som riktar sig mot svenskar utan någon annat syfte än sadism

| 17 september, 2020

Varning för känsliga: Brittisk media publicerar video från Malmö:  en man med invandrarbakgrund väntar på att en blond tjej går förbi för att bakifrån brutalt slå henne i huvudet, medan hans kompis skrattar och förtjust ylar som en hyena åt kvinnomisshandel med våld med en kraft som gränsar till mordförsök. 

Daily mail: “Shocking moment brutal thug sucker punches woman on a Swedish street as another man howls with laughter”

Ett par dagar efter att det rapporteras i England bryter Expressen medieblockaden: “Filmad våldsattack i Malmö sprids – polis vädjar om tips. Polisen: ”Vi tvivlar i nuläget inte på att filmen är äkta”

Vi ser alltfler attacker som riktar sig mot svenskar utan någon annat syfte än sadism, inklusive två 16-åringa pojkar som kidnappades, torterades i timmar på kyrkogård, våldtogs och tvingades gräva sina gravar.

Trots rekordhög utsatthet för brott i statistiken förnekar SVD att förnedringsbrott ökar, på basis av tomma anekdoter. DN vinkel på koranupploppen var att hylla imamer kopplade till Muslimska Brödrarskapet samt uppmana media att göra mer för att skönmåla Malmö: “Vi journalister är inte så bra på positiva nyheter”

Mycket av det våld som mörkas eller tonas ned av statsmedia är helt enkelt hatfylld antisvensk rasism. Vi kan ju föreställa oss reaktionen om det i stället var blonda nazister som väntade på att slå ned en invandrartjej på öppen gata och gapskratta. 

Även när motivet är uppenbart insisterar flumakademiker att förklaring är “socioekonomiska faktorer” och att rasism mot vita är teoretisk omöjligt, på basis av poststrukturell svammel. Hur mycket värre kommer kvinnofriden bli innan fler vaknar och lyssnar på vetenskap och fakta över 68-vänsters ideologiproduktion?

Filmen på Daily Mail

Tino Sanandaji på facebook


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •