BITTE ASSARMO: Public Service ger partiskheten ett ansikte

| 18 september, 2020

“När flyktinglägret Moria på den grekiska ön Lesbos brann var vi många som började spekulera i när det skulle komma krav på att Sverige skulle öppna famnen för de drabbade. Och vi behövde inte vänta länge. Det dröjde inte länge förrän ”opartiska” SVT började propagera för ett svenskt mottagande, med den anklagande rubriken ”Sverige sträcker inte ut handen till lägerbarn”.

Den tendentiösa rubriken byttes sedan ut till den något mindre dramatiska, men lika förebrående, ”EU-länder lovar ta emot lägerbarn – Sverige inte ett av dem” men originalrubriken ligger kvar i permalänken och säger allt man behöver veta om public services påstådda opartiskhet. Det är en opartiskhet som faktiskt inte existerar annat än på papperet. I själva verket ger de partiskheten ett ansikte.”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “BITTE ASSARMO: Public Service ger partiskheten ett ansikte

  1. ulf

    Ja hela Svt är i sanning ett stort skämt ?? Tror de flesta med ett uns förstånd kvar har genomskådat detta vänsternäste och fortsätter vända det ryggen.Noll trovärdighet och ren socialist propaganda värdig vilken vänster diktatur som helst.Ingen tar väl Svt på allvar längre utom de mest hjärntrötta klientelet som vill låta sig styras……..lika hjärntrötta som de som kallar sig svt journalister……svt känns lika fräscht som en dypöl,det är faktiskt 2020!!!??DDR har fallit…..??

Kommentarer är stängda.