Man död efter skjutning i Nyfors i Eskilstuna

| 18 september, 2020

Vid 19.50-tiden fick polisen i Eskilstuna ett larm om en skjutning i Nyfors. När patrullerna anlände till platsen som är ett mindre centrum i Nyfors så fann de en man liggande på marken allvarligt skadad med troliga skottskador. Mannen fördes till sjukhus och polisen spärrade av brottsplatsen. Polisen sände efter sina tekniker så att de kunde undersöka brottsplatsen, men det tog enligt uppgift lite tid eftersom de hade lång väg att åka. Polisen påbörjade vittnesförhör och eftersom skjutningen skedde vid den tidiga tidpunkt så var där många som sett skjutningen.

Men polisen vill gärna ha in fler vittnesmål om skjutningen. Vid 22.15-tiden meddelar polisen dock att den skjutna mannen avlidet av sina skador och de rubricerar ärendet som mord. Efter alla vittnesförhör så finns det ett rykte som fluktuerar, och det är att skjutningen skulle skett från en bil. Men detta ör något som polisen inte arbetar efter även om de hört ryktet. Dock anser de att ärendet är så allvarligt att de kommer lämna över det till enheten för grova brott. Ännu vid fem-tiden på fredagsmorgonen fanns ingen misstänkt gripen för skjutningen.

https://svt.se/nyheter/lokalt/sormland/larm-om-hoga-smallar-skadad-man-hittad-pa-platsen
https://www.expressen.se/nyheter/skottlossning-i-eskilstuna-en-man-skadad/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •