Polisen misstänker mord efter att en man hittats död i en lägenhet i Märsta

| 18 september, 2020

Polisen larmades ut till ett flerfamiljshus i Märsta vid 22.30-tiden under torsdagskvällen då en man i 55-årsåldern har hittats död i huset. Polisen har startat en förundersökning gällande mord i ärendet då polisen tror att mannen bragts om livet.
Vakthavande befäl vid Stockholmspolisen Jari Kalliorinne säger: “Vi har fått in larmet från vad jag förstår är flera håll. Flera personer har gjort olika typer av iakttagelser.”
Men vilka iakttagelser vill han inte gå in på. Det var dock dessa uppgifterna som fick polisen att rycka ut till ett flerfamiljshus i området. När polisen anlände så fann de den döde mannen och det var på grund av skadorna mannen hade som gjorde att de startade förundersökningen om mord.

Enligt Jari Kalliorinne så är skadorna mannen hade något som någon annan har orsakat. Under kvällen så greps en 35-årig man i ärendet och senare ytterligare en person till. Dessa två gripna är nu misstänkta för mord respektive medhjälp till mord. Ytterligare en person ska blivit skadad inom ramen för händelsen, så det har tillkommit en rubricering på grov misshandel. Den skadade personen har förts med ambulans till sjukhus. Polisen har spärrat av platsen och kommer att genomföra en teknisk undersökning. Sedan håller vi förhör och knackar dörr. Jari Kalliorinne meddelar också att ärendet under fredagen kommer att överlämnas till enheten för grova brott.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/man-hittad-dod-i-lagenhet-i-marsta-misstankt-mord?fbclid=IwAR2Ad1WKAM0Pbkic-jgDHJawmbtEKJSyJ6aF43RIA0hEgijWuFRflq6Brlc
https://www.expressen.se/nyheter/man-hittad-dod-i-marsta-misstankt-mord/?fbclid=IwAR1AM0rMcR-m6ptbw8BEQ6SH9ggGgVA9T3tGPzR_60vCfNzlTAX8kBlgFR8

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •