Man död efter skjutning i Gideonsberg i Västerås

| 19 september, 2020

Polisen i Västerås fick in ett larm om skottlossning i området Gideonsberg vid midnatt natten mot lördagen. När polisen och ambulansen kom till platsen så fann de en allvarligt skottskadad 35-årig man. Och trots att ambulanspersonalen startade livsuppehållande åtgärder på platsen så avled mannen där. Polisen spärrade av platsen och har startat en förundersökning om mord. Och polisen försöker nu kartlägga den avlidnes sista timmar i livet. Enligt uppgift har mannens anhöriga underrättats om hand död.

Polisen genomsökte området under natten, de har också kontrollerat personer och fordon under samma tid som de genomsökte området.
Under natten stoppade polisen den tekniska undersökningen tillfälligt, och satte området under bevakning. Men den tekniska undersökningen ska eller har redan startat nu på lördagsmorgonen. Då ska de också återuppta operationen dörrknackning i området. Polisens presstalesperson i region Mitt Daniel Wikdahl säger: ”Vi är intresserade av att komma i kontakt med personer som sett saker eller har annan information.
Enligt polisen finns ännu ingen misstänkt eller gripen för mordet.

https://svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/misstankt-mord-i-vasteras-7
https://www.expressen.se/nyheter/person-skjuten-flera-skott-hordes/