Misstänkt mordförsök i Hässelby, en person intagen till förhör

| 19 september, 2020

Stockholmspolisen kallades vid 22-tiden på fredagskvällen till Hässelby då det kommit larm om höga smällar i området. Polisen utreder ärendet som mordförsök trots att de inte på fredagskvällen kunnat konstatera att någon skjutning ägt rum.
Stockholmspolisens presstalesperson säger: ”Men med de uppgifter som finns får vi utreda för att se vad som går att hitta.”
Under fredagskvällen var flera polisenheter på plats för att undersöka ärendet, de hade även en helikopter i luften över området.

Tunnelbanetrafiken på den gröna linjen mot Hässelby stängdes också av under kvällen. Men innan midnatt hade polisen inte kommit närmare en lösning om de höga smällarna. Detta trots att närmare 20 polispatruller var på plats under fredagskvällen. En halvtimme efter midnatt ändrades dock läget något då polisen meddelade att de tagit in en man i 20-årsåldern till förhör. Vad detta förhör gett är inte känt, det är inte heller känt om mannen släppts efter förhöret.

https://www.expressen.se/nyheter/kraftiga-smallar-i-hasselby-flera-polisenheter-pa-plats/