Misstänkt våldtäkt i Rålambshovsparken i Stockholm

| 19 september, 2020

Vid 22.20-tiden på fredagskvällen så fick polisen larm om en misstänkt våldtäkt Rålambshovsparken i Stockholm.
Vakthavande befäl vid Stockholmspolisen Anders Mattsson säger: ”Det var en patrull på platsen som blev informerad och det är unga personer som är inblandade. Mer än så vill jag inte gå in på.”
Kvinnan avfördes till sjukhus efter händelsen men det är inte känt hur tillståndet är för henne. Enligt uppgift så ska den misstänkta våldtäkten ha skett under en fest som var i parken och där flera hundra ungdomar ska ha befunnit sig.

Trots detta så är det ännu på lördagsförmiddagen oklart om det finns några vittnen till händelsen. Ännu vid 2.30-tiden på natten mot lördagen var ingen gripen i ärendet, men det ska enligt polisen finnas en misstänkt.
Det är dock klart att detta är ännu en händelse som gör att känslan av trygghet och säkerhet mer och mer försvinner ifrån vårt samhälle. Ännu en händelse som bevisar att Sverige inte är det trygga och säkra land det en gång varit.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-valdtakt-i-centrala-stockholm-knqdc/?fbclid=IwAR3qhjOciqTZu8BU-w9LTF7E2uy4EVaEHZnvngwtoxkvW2NTfzZGaVDHteA