Flera unga skadade på jättefest i Tingsryd då ett knivbråk bröt ut

| 20 september, 2020

Polisen kallades under natten mot söndagen till Tingsryd där det på en större fest med ungdomar på Tingsryds bygdegård blivit ett bråk. Vid larmet så talade inringaren om att en person skulle skadats. Men när polis och ambulans anlände så möttes de av något helt annat. Istället för att mötas av att en skadats så möttes de av en stökig fest med stora mängder av ungdomar, där ett större bråk utbrutit.

Enligt uppgift så ska fem personer misshandlade varav tre fick föras till sjukhus. Alla ska enligt polisen varit i övre tonåren till 20-årsåldern. Enligt polisen ska de skadade inte ha bråkat med varandra, utan med någon eller några som ännu ska vara okända för polisen. Polisen skriver på sin hemsida att det finns uppgifter om att tillhyggen i form av knivliknande föremål ska ha används.

Efter att polisen ankom och att de skadade omhändertagits så hörde polisen ett stort antal vittnen för att få klarhet i vad som hänt och vad som utlöst bråket. Det är dock inte klart om polisen fått någon klarhet i händelseförloppet och om någon blivit gripen för bråket eller misshandeln. Det är också oklart om hur svårt skadade de som förts till sjukhus är.

https://www.expressen.se/kvallsposten/just-nu-flera-skadade-efter-knivbrak-pa-fest/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •