Tre bilar brunnit i Gislaved, polisen ser kopplingar till mordet som skedde dagen innan

| 20 september, 2020

Bilar har brunnit sent under lördagskvällen i Gislaved. Polisen tror sig veta att de tre bilar som brann har koppling till det mord som skedde i samhället under natten till lördagen. En av bilarna som brann ska ha en koppling till en av dem som är inblandade i mordärendet. Polisen meddelade under natten att de inte hade någon misstänkt eller gripen för bilbränderna.

Polisen meddelade också att brottsmisstankarna mot de tre männen i 20-årsåldern som nu sitter anhållna har utvidgats. De är nu också misstänkta för ett mordförsök på en annan person som skadades i samma bråk som tog livet på den 25-åriga mannen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/bilbrander-kopplas-till-misstankt-mord/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •