Fathi Mojtaba: Nu är det dags att Sverige stänger den iranska ambassaden och Imam Ali moskén i Stockholm samt terrorlistar terroristgruppen Hizbollah! (Avsnitt 1) 

| 21 september, 2020

2b55.png

I den här artikeln ska jag försöka upplysa om iranska världsterroristiska regimens och Hizbollahs allvarliga och destruktiva hot mot västländer och speciellt mot EU-länder.

De mest allvarliga hot som jag vill gå igenom består av utvidgningar av deras terroristiska aktiviteter med hjälp av lönemördare samt narkotiska smugglingar i stora mängder till EU-länder.

Jag vill också ha en kort genomgång till deras distributionsenheter för narkotika via det som kallas Klaner och kriminella grupper i Sverige. 

2b55.png

För det första ska vi veta att den Iranska teokratiska regimen är efter att exportera sin destruktiva ideologi, alltså “Islamiska Revolutionen” till hela världen. Deras slutända mål är att internationalisera det terroristiska och omänskliga tankesättet som kallas för “Islamiska Revolutionen”.

De har lyckats med detta i delar av Afghanistan, Irak, Syrien, Libanon samt södra Yemen.

Sedan 2010 har iranska regimens agenter samt Hizbollah blivit aktiva med att skapa bomb-fabriker för att tillverka massförstörelsevapen, med hjälp av Ammonium Nitrater och konstgödsel runt om EU-länder.

Terroristgruppen Hizbollah exploderade en turistbuss i Bulghariens huvudstad, Sofia, med en bomb som skapades av Ammonium Nitrat 2012. 

I samband med explosionen blev tiotals mördad och skadad.

Två Hizbollah medlemmar blev dömda av Bulgariens domstol  till livstidsfängelse idag.

https://www.rfi.fr/…/20200921-bulgaria-court-rule-2012…

I Sverige finns många obekräftade informationer att stora mängder av Ammonium Nitrater har stulits från bönder runt om Sverige. 

En fakta nyhet visar att en terrormisstänkt 38 årig iransk medborgare med svensk medborgarskap, försökte köpa 400 kilo Konstgödsel i Småland 2017.

https://www.landlantbruk.se/…/terrormisstankt-forsokte…/

https://www.expressen.se/…/misstankt-terrorist-gripen…/

Under juni 2019 meddelade Englands regering att underrättelsetjänsten hittade en bomb-fabrik med stora mängder av Ammonium Nitrater som tillhörde den terroristiska gruppen Hizbollah i London.

https://www.thenational.ae/…/uk-government-faces…

England Terroristlistade Hizbollah mitten av januari 2020.

I början av 2020 hittade Tysklands underrättelsetjänst en bomb-fabrik med stora mängder av Ammonium Ntrateri tillhörande Hizbollah i södra Tyskland. 

https://sofrep.com/…/in-a-historic-move-germany-bans…/

I slutet av april 2020 terroristlistades Hizbollah av Tyskland.

https://www.aljazeera.com/…/germany-bans-hezbollah…

Den 4:e augusti 2020 exploderade flera tusen tons Ammonium Ntrateri i Libanons huvudstad, Beirut, som orsakade att Beiruts hamn och delar av huvudstaden förstördes totalt.

Tysklands välkända tidning, Die Welt, avslöjade senare att de flera tusen tons Ammoniumnitrater som orsakade explosionen i Beirut tillhörde Hizbollah.

Tidningen avslöjade också med stöd av underrättelsetjänst informationer att sådana mängder av Ammoniumnitrater kom till Beirut från Iran kort innan explosionen!

https://www.welt.de/…/Libanon-Die-explosive-Spur-fuehrt…

https://www.facebook.com/fathi.mojtaba.20/posts/752361508656374

Med hänsyn till det ovannämnda fakta finns inte det minsta tvivel att den Iranska regimens agenter och Hizbollah hade stora terroristiska attentatsplaner runt om EU-länder som misslyckades. 

Men det betyder inte att de har misslyckats för evigheten. 

Ett viktigt fenomen som Sveriges politiker har svårt att förstå är 

att det finns ett ideologiskt hat mot EU-länder och Sverige. 

Utvecklingar av muslimska extremister och våldsbejakande samt kriminaliteten i Sverige, har direkta kopplingar till det ideologiska hatet mot Sverige.

 Vad som mänskligheten har framför sig är en omänsklig bets med en fruktansvärd och omänsklig ideologi. 

Vad som Mänskligheten har framför sig är en bläckfisk med tusentals händer och omänskliga metoder som försöker att ta makten över hela världen  med hjälp av terror och hot.

2b55.png

I nästa avsnitt kommer jag att ta upp frågan om den iranska regimens terroristiska attentatsplaner mot USA:s ambassadör i Sydafrika.

https://www.politico.com/…/iran-south-africa-ambassador…

Jag kommer även ta upp frågan gällande arresteringar av fyra Shiamuslimska terrorister tillhörande Hizbollah i Frankrike för fyra dagar sedan.  

https://english.alaraby.co.uk/…/four-ex-directors-of…

Jag kommer också ta upp frågan om regimens terroristiska attentat i EU-länder och speciellt det kontroversiella terrorattentatet mot vår allra bästa Soheila Fors i Sverige.

Fathi Mojtaba 

Stockholm


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •