Sexköpande C-politiker till 16-årig flicka på Grand Hotel: vill ”leda dig i koppel till sängen där jag vill binda dig”

| 21 september, 2020

FOTO: JONAS EKSTRÖMER / TT Mötena ska ha skett på Grand hotell i Stockholm.

En lokal centerpartistisk politiker har åtalats misstänkt för att ha köpt sex av ett barn fyra gånger.

Som bevis för sexköpen har polisen flera sms och chattkonversationer där den 44-åriga politikern skriver vad han ska göra med 16-åringen när de ses.

Till flickan skriver han att han vill ”leda dig i koppel till sängen där jag vill binda dig” följt av fler explicita detaljer.

Flickan var 16 år när de träffades på en restaurang i anslutning till Grand Hotel i Stockholmför första gången 2018.

”Jag tar med mig 5 000 kronor. Hoppas det känns ok som timarvode”, skriver mannen. I samma meddelande frågar han om det kommer finnas möjlighet för dem att resa i väg tillsammans.

”5 000 går bra (…) ska vi resa någonstans så behöver vi planera så jag vet vad jag kan säga till min mamma”, svarar 16-åringen.

De hade kommit i kontakt med varandra via en sugardejtinghemsida, som beskrivs som en plats där de vackra kan möta de framgångsrika och generösa.

Men andra chattkonversationer visar att han hela tiden haft annat än hamburgare i åtanke. Han återgår ofta till att vilja binda och dominera henne. Vid flera tillfällen nämner han kopplet, som han i ett sms skriver att han vill ”leda henne till sängen med” efter att hon utfört oralsex på honom. När 16-åringen vid ett annat tillfälle skickar en bild på sin hund svarar han: ”Fin hon är i sitt koppel precis som hennes matte är i sitt”.

Efter det fortsätter onlinekonversationen med mannens grafiska beskrivningar av vad han vill göra med tonåringen.

”Jag tar av dig dina kläder och du får sätta på dig ett halsband och handbojor. Jag binder dig i sängen med fötterna isär och smiskar dig” skriver han och fortsätter med fler obskyra detaljer.

Flickan svarar: ”Okej!”.

Mannen har nu på Centerpartiets uppmaning avsagt sina uppdrag och gått ur partiet.

Aftonbladet


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Sexköpande C-politiker till 16-årig flicka på Grand Hotel: vill ”leda dig i koppel till sängen där jag vill binda dig”

 1. Carl den 12

  Och så finns det dom som på riktigt, vill legalisera prostitution, världens äldsta yrke?
  Är eran tanke att AF ska förmedla dessa arbeten mellan A-Ö i det nya Sverige som folk önskar legalisera droger och prostitution❓❓❓
  Säger bara, gör ett studiebesök i den världen, bli rånad, misshandlad, torterad, våldtagen, förnedrad, spela död och återkom när du har fått känna dig riktigt liten, hjälplös och tappat tron helt och hållet på mänskligheten❗❗❗
  Pengarna sexköpare anser berika sexsäljarens liv med, går till droger för att befinna sig i en konstant dimma av glömska, för att förtränga minnen av alla sexköpare?

  All min omtanke och kärlek går till dig unga tjej, som jag önskar får allt stöd du behöver♥

  C bör lära sig att se över sitt egna partimedlemmar och det här ska bli intressant och se vad han får för “straff” med tanke på hans kontaktnät?

Kommentarer är stängda.