Vad stämmer inte med den text Mats Skogkär skrev för 10 år sen och med det som politiker och journalister tycker om samma parti idag?råder

| 21 september, 2020

För 10 år sen skrev Mats Skogkär denna läsvärda text som vad han själv skriver inte var ämnad att publicera, utan snarare var skriven i ett terapeutiskt syfte. Det är en text som skrevs 2010 men som lika gärna kunde varit skriven idag. För vad har egentligen förändrats med det politiska klimatet och ställningstagandet till Sverigedemokraterna?
Vad har egentligen förändrats i den journalistiska inställningen till det partiet?
Jo, vissa saker har kanske marginellt förändrats men i det stora hela så är både de sju gamla partierna kvar i samma synsätt gentemot SD söm de hade för 10 år sen.

Och fortfarande får skribenter som Anna Laestadius Larsson, Henrik Schyffert, Alexandra Pascalidou, Ingvar Persson, Peter Wolodarski eller Anders Lindberg fritt fram skriva ut sin avsky för Sverigedemokraterna och deras företrädare. Detta utan att behöva ta konsekvenserna av detta, utan att behöva bemöta den kritik de saluför på bästa plats i de tidningar de skriver för. Och där de med stora svarta löpsedlar saluför det hat de har mot just det partiet.
Så vad har egentligen förändrats annat än att den vanliga medborgaren börjat inse att SD till stora delar har rätt.
Läs Mats Skogkärs text och ta själva ställning om inte det han skrev för 10 år sen skulle kunna skrivits i går eller idag.

https://skogkar.se/nar-hatet-kom-in-i-riksdagen/?fbclid=IwAR00LuuINT7Sj52pcNSobmm7_SEzlESbxUsmVw1ZMsY1GGzTbb9ZLM8GEWA

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Vad stämmer inte med den text Mats Skogkär skrev för 10 år sen och med det som politiker och journalister tycker om samma parti idag?råder

 1. Lennart H

  Den som sa det han var det brukar man säga. Reinfeldt säger att SD delar upp människor i “vi och dom”. Men det gäller ju Reinfeldt själv, där han själv och hans politiska gelikar är “vi” och SD och andra som inte tycker som Reinfeldt är “dom”. Snacka om självmål!

  Schyffert tycker att han inte har något att tillföra. Jag kan bara hålla med.

  Ekdahl tycker att alla i Sverige är invandrare. Men det har bott människor här i över 8000 år och under så lång tid har man hunnit med att skapa mycket egen kultur och mentalitet. Latinska bokstäver och turkisk kebab har inget med mentalitet att göra (passning till Anna L L i SvD).

 2. Carl den 12

  Oavsett vad vi går för politiska ärende när vi diskuterar, så hade en undersökning ifrån exempelvis år 2015 tills i dag år 2020, om olika nationaliteter ifrån deras fd hemländer ang kriminalitet, om det nu finns att tillgå?
  Här i Sverige ska det kacklas hit och dit, om det finns tillförlitliga undersökningar, om det ev finns en koppling mellan nationalitet och brottslighet och helst, så får man inte prata om det???

  Calle Von Rösta Blankt, ser er som använder alla tänkbara medel att trycka tillbaka människors åsikter om vad nu det än gäller, som röster för en diktatur?
  Allas lika värde?bara man tycker och tänker och har rätta politiska värderingar och är PK i det nya Sverige.
  Vad ni inte ser är, om nu SD har så fel i allt dom står för, varför ser ni dom då som ett så stort politiskt hot❓❓❓
  Skulle SD vara så fel ute som ni gör gällande, så lär dom falla på eget grepp, men vi ser det motsatta ske?
  Sverige kommer aldrig bli sig likt igen och det gäller även den invandringen, vi hade ifrån 60- till 90- talet bli heller.
  Man, lärde sig språket, studerade, arbetade, tog lån och blev en del tillsammans med oss♥

  Det är något som skaver, riktigt rejält Vänster här❗❗❗

Kommentarer är stängda.