BITTE ASSARMO: Svenskar som försöker fostra andra svenskar att tänka ”rätt” är ett gissel

| 22 september, 2020

“Jag är medlem i en Facebookgrupp som heter Utrotningshotade ord och uttryck. Det är en mycket trevlig grupp som inte bara är underhållande utan dessutom är kulturellt berikande. Under de år som jag varit med har jag blivit påmind om en hel drös gamla ord och uttryck som en gång hade sin självklara plats i språket men som glömts bort genom åren.

Jag har också blivit påmind om hur djupt den postmoderna indoktrineringen satt sig i många människors medvetande. Trots att gruppens namn – Utrotningshotade ord och uttryck – väldigt tydligt talar om gruppens inriktning, och trots att det står var och en fritt att hålla sig utanför, kommer det regelbundet inlägg som invänder mot innehållet. Nu senast såg jag följande inlägg…”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •