Stefan Löfven, det finns gränser även för dina lögner. Varför skäms du inte över ditt Sverige?

| 22 september, 2020

Nu står du som statsminister och ljuger – igen. Och som vanligt kommer du komma undan med lögnen. Du säger att många, inklusive du själv vill bo i Rinkeby. Vad är det du står och säger? Uppriktigt sagt, du borde för sakens skull, prova på att bo i Rinkeby. Fast du vet liksom jag att när du står och häver ur dig det du häver ur dig, vet du att du aldrig behöver oroa dig. Dina livvakter är med dig dygnet runt. Det har vare sig alla de ”många” du pratar om eller de som redan bor i Rinkeby. Om de har det är de kriminella som hittat en marknad att ytterligare fylla på sin plånbok med. 

På frågan om vad klaner är svarar du som du brukar, med ett icke-svar. Nu måste hela samhället rycka in, skola, socialtjänst och polis. Och det säger du strategiskt utanför det nya polishuset i Rinkeby, dit poliser måste ha poliseskort för att kunna ta sig till sitt arbete. 

Vad inbillar du dig? Att dina ord på något sätt är lugnande eller tas emot med ett jippi!  Ännu en gång visar öppet fram din olämplighet som statsminster. 

Problemet med dig Stefan Löfven är att du ljuger, att du försöker med stor iver få dig själv och ditt parti att framstå som ansvarstagande. Var var du när en 12-årig flicka mördades? Var var du när två unga pojkar våldtogs och torterades på en Kyrkogård i Stockholm? Var var du när unga pojkar förnedringsrånades? När det brann i hus och hem, bilar och soptunnor? När bomber detonerades? När skjutvapen användes på öppen gata? När det bestialiska och grova våldet fick fäste i Sverige? Jo i tryggt förvar bakom väggar av livvakter och stål. 

Du ljuger uppenbarligen om allt. Gång på gång kommer du undan med dina lögner. Du kommer till och med undan med att kalla grovt kriminella och mördare för smågangsters. 

Det är farligt det du gör, att vilseleda och låta lögnen bli norm. På sikt riskerar det du gör människors liv, tilltro till svensk politik överhuvudtaget inte minst det politiska samtalet. Vad tror du samtalen kommer handla om nu efter detta utspel? Jo om en statsminster som inte förstår sin verklighet och i och med det riskerar så mycket. Igen. 

Du har gjort förr och du lär göra det igen. Sprider man tillräckligt många dumheter är det till slut något som fastnat. Upprepar man något som oskyldigt och ofarligt så är det tillslut någon som kommer att tro på det. 

Det när mig emot att ännu en gång bemöta dina utspel. Alla är trötta på debatten om hur du är som statsminster. Men du måste vilja ha denna debatt. För den oinvigde, den äldre utan sociala medier och den ointresserade landar förmodligen det du säger i någon slags sanning. Metoden är nästan allvarligare än populismen. För när sanningen sätta på undantag och lögnen upphöjs till norm är det fritt fram för samhället att falla samman. 

Du borde skämmas. 

https://www.expressen.se/…/lofven-manga-vill-bo-i…/…


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Stefan Löfven, det finns gränser även för dina lögner. Varför skäms du inte över ditt Sverige?

 1. ulf

  Så länge Kristersson tror att de kan bilda regering med Kd efter valet myser Löfvens anhang.Hur M kan sväva så fritt i det blå tyder på ren feghet,de vågar inte ta makten och inkludera Sd.Därför hugger alla sossetroll så fort man kan slå in en kil till eventuellt samarbete och M viker som vanligt ned sig…..
  Det krävs mod och en samlad opposition som vågar stå i motvind och storm för att få ett nytt styre i sverige,allt annat är bara gläfsande och ren oförmåga och feghet samt enbart ett löjligt spel.Skälla på motparten kan man lära en apa att göra !!! men det ger noll resultat.Löfvens lögner rullar på som vanligt ??
  Då sitter S säkert även i framtiden med hjälp av förrädarna i C och L samt tokstollarna i miljöpartiet.
  Berikningen med S märkt röstmassa fortgår således och bidrag köper nya röster……..vanliga hederliga skattebetalare har inget värde de kan fasas ut utan problem.
  Det verkar som M,KD är nöjda med det och bara Sd som vågar stå upp i stormen för att rädda det som finns kvar av Sverige.???Några tecken på samlat mod från oppositionen finns tyvärr inte.
  Man måste våga bryta i ski en om det skall bli någon förändring………

 2. Anders

  Det är väl inte så konstigt om han vill bo bland sina väljare

 3. Carl den 12

  Det enda Stefaaaaaaaaaan står för, är att han inte står för någonting?

  Calle Von Saknar Göran Persson♥Sveriges sista riktigt rejäla ledare?
  Ifrågasätter hur det kan vara gångbart att profileras som Socialdemokrater, när dom är helt osocialt odemokratiska med sitt ursprungliga folk, ni vet vi som tillhör generationer som varit med och byggt upp det Sverige, vi ser nuvarande regering ta ifrån oss❓❓❓

  Sverige??för Svenskarna?

Kommentarer är stängda.