Fredrik ”En helt vanlig Svensson” Andersson: Vad hände, försvann problemen med gängkriminaliteten!?

| 23 september, 2020

Vår regering och dess stödpartier har envist hävdat att den exceptionellt stora invandringen inte haft någonting att göra med den s.k. gängkriminaliteten trots överväldigande bevis om motsatsen.

Mord, skottlossningar, sprängningar och misshandel har blivit vardagsmat i Sverige och trots att oskyldiga dödas eller skottskadas mitt i detta importerade kriminella kaos så hävdar ledande folkvalda att det bara är rasister som anser detta vara ett problem.

 

Men så börjar saker att hända.

I början av september säger Mats Löfving, biträdande rikspolischef, i en intervju med statsradion att det i dag finns 40 släktbaserade kriminella nätverk i Sverige som har kommit hit enbart med syfte att organisera och systematisera kriminalitet. Han säger vidare att de släktbaserade kriminella nätverken arbetar med att skapa makt, att de har stor våldskapacitet och att de vill tjäna pengar.

Vänstermedia fylls därefter med rubriker av sensationskaraktär och man kan få känslan av att ”vissa” inte haft en aning om detta.

 

Några dagar efter Mats Löfvings uttalanden får statsminister Löfven följande fråga när han intervjuas i statstelevisionen, ”-Hur ska man förstå det här, menar du att en stor migration leder till ökad kriminalitet?”, statsministern svarar ”- Om man har en migration som innebär i storleksordning att man inte klarar av integrationen då blir det så att vi får sociala spänningar i ett samhälle och det är inte bra.” Man kan tolka detta som att statsministern nu gör en helomvändning och faktiskt medger att vi har problem kopplat till ”migration” även om han inte direkt säger att invandring och (gäng)kriminalitet går hand i hand. Vänstermedierna fylls av ännu fler sensationsrubriker och många av oss hoppas att nu ska det väl ändå börja vända.

 

Nu händer fler märkliga ting. På kort tid pumpar vänstermedia i strid ström ut det ena sensationella avslöjandet efter den andra. Det framkommer bl.a. att det finns en ”hemlig” undersökning som Polisen gjort och som kartlägger de 40 släktbaserade kriminella nätverken, vi kan plötsligt ta del av namn på medlemmar i dessa nätverk. Därefter framkommer det att nätverken infiltrerat riksdagen och av en händelse så är den nu enda kvarvarande ”infiltratören” en politiker hos Kristdemokraterna, dvs. ingen skugga faller på regeringen eller dess stödpartier.

Nu avslöjas även att Arbetsförmedlingen och olika typer av kommersiella verksamheter infiltrerats av nätverken och att de genom att utnyttja våra mycket generösa bidragssystem stjäl våra skattepengar.

 

I takt med att ”informationen” kring de s.k. klanerna kablats ut till svenska folket så försvinner samtidigt nästan all rapportering om gängkriminalitet från vänstermedia, statstelevision och statsradion, hur kommer det sig? Är detta en tillfällighet?

 

Jag tror att vi de senaste 14 dagarna fått se och uppleva en koordinerad avledningsmanöver där syftet varit att få det svenska folket att flytta fokus från det kapitala misslyckandet med hanteringen och stävjandet av (gäng)kriminaliteten till någonting annat – de s.k. klanerna.

För när bägaren väl hade börjat svämma över och Löfven & Co riskerade bli fullständigt gjorda till åtlöje i sin iver att hävda att invandring och (gäng)kriminalitet inte hörde ihop samt dessutom riskerade tappa ännu fler väljare p.g.a. detta så måste åtgärder vidtas.

Man skickar fram biträdande rikspolischefen som kommer med ett sensationellt uttalande, märk väl att det inte är rikspolischefen som uttalar sig och detta för att han förmodligen ska kunna korrigera sin underlydande och ta avstånd från uttalandet alternativt mildra det ifall planen slår slint.

Statsministerns uttalande ligger helt i linje med ”klan-konceptet”, han nämner aldrig gängkriminaliteten vid namn utan håller sig till ett vidare begrepp som även kan omfatta klan-problematiken. Därefter får vi ta del av en ”hemlig” rapport som styrker tidigare uttalanden från Polisen och statsministern följt av dagliga avslöjanden om de s.k. klanerna.

Det hela blir tragikomiskt när inrikesminister Mikael Damberg uppenbarligen vill dra sitt strå till desinformationskampanjen och på fullaste allvar går ut och säger sig vilja förbjuda den ”ytterst irriterande och skadliga” musiken som svenska bilentusiaster spelar i sina bilar när de träffas och umgås, dock nämner han inte ett ord om det skadliga våldet och mördandet som kan knytas till invandrardominerade kriminella gäng.

 

En socialdemokrat som uppenbarligen inte blivit informerad av regeringen om upplägget med den pågående mörkläggningen är kommunalrådet i Södertälje, Boel Godner, som inte vill prata om klaner överhuvudtaget. Även Liberalernas partiledare, Nyamko Sabuni, verkar stå oförstående och visar sitt ogillande till pratet om klaner i en intervju med DN där hon säger att det är ”-inget fel på klaner” och ”- Mitt folk är också en klan. Det är inte klan som är problemet. Tvärtom är det stora delar av världen som måste organisera sitt liv i form av klaner för det finns inget samhälle som bistår”.

Statsminister Löfven får väl ringa runt till Boel, Nyamko och övriga vänstersympatisörer som inte informerats om att vi nu vänder blad och sopar gängkriminaliteten under mattan.

Men varför ersätta ett gammalt problem med ett nästan likadant problem?

Svaret kan vara att politikernas hantering av gängkriminaliteten visat på sådana katastrofala brister hos ansvariga att allting är bättre än när folk mördas löpande på öppen gata.

Klanerna kan i ljuset av detta framstå som ett mindre allvarligt problem där artiklar i vänstermedia mer talar om bidragsfusk än om överlagda mord. Politikerna tillsammans med högsta polisledningen kan nu starta om med nya projket, t.ex. ”Permafrost” som genom samtal över en kopp sött té med klanernas utpekade överhuvuden ska övertalas att sluta fuska med bidragen.

 

Vi har nog inte sett slutet på detta försök till avledningsmanöver, vi lär få se fler artiklar och höra fler uttalanden i vänstermedia, hos statstelevisionen och hos statsradion som alla talar om klaner men som av en händelse inte nämner gängkriminalitet.

 

Tack och lov så finns ProjektSanning och övriga alternativmedia som inte låter gängkriminaliteten sopas under mattan.

Med vänliga hälsningar

Fredrik ”En helt vanlig Svensson” Andersson


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 9
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Fredrik ”En helt vanlig Svensson” Andersson: Vad hände, försvann problemen med gängkriminaliteten!?

Kommentarer är stängda.