Nationella bombskyddet inkallat efter sprängning i Uppsala under natten mot torsdagen

| 24 september, 2020

Sprängningarna fortsätter runt om i Sverige. Och strax före klockan 4.30 smällde det åter en gång. Denna gången i stadsdelen Gränby i Uppsala där flera inringare larmade polisen om att de hört en kraftig smäll. Enligt uppgift så har något exploderat utanför en lägenhet. Polisen tillkallade Nationella bombskyddet men det är inte klart vad de fann på platsen.
RLC-befäl vid polisen region Mitt Daniel Ågren sade på torsdagsmorgonen: “Det är något som har exploderat utanför en lägenhet. Vi har inte hittat någon person som är skadad men det är skador på fasaden och ett fönster.”
Polisen har ingen misstänkt eller gripen i ärendet, de har dock upprättat en anmälan om allmänfarlig ödeläggelse.

https://www.expressen.se/nyheter/explosion-i-uppsala-bombskyddet-pa-vag/?fbclid=IwAR16S1hf1g4HQwITb-nlWoYTSBvYUB-22TXJdCw9vCqOmGhP4eAoPdinHXs

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •