Ett förbudet som går varken att upprätthålla eller genomföra

Ja men så fantastisk med tanke på alla skjutningar, mord, våldtäkter och bränder. Självklart ska näringsidkare ha rätten att porta dem som stjäl men låt mig ställa några frågor:

1. Vem ska upprätthålla dessa tillträdesförbud? Vår underbemannade och hårt ansträngda polis eller ordningsvakter som utskällda av media och anmälda av dem de portar eftersom de känner sig kränkta av att behandlas som brottslingar? 

2. Vilka åklagare och domare ska se de misstänkta döms? Har vi ens sådana i Sverige? Här döms man knappt för grova våldtäkter, förnedringsrån eller misshandel? 

3. På vilken anstalt ska dessa dömda avtjäna sina straff? Eller blir det som jag misstänker, att det du twittrar om är ett slag i luften eftersom det förbudet går varken att upprätthålla eller genomföra.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Ett förbudet som går varken att upprätthålla eller genomföra

  1. ulf

    det kanske är Morgan J som skall agera dörrvakt och för första gången i sitt liv ha ett riktigt arbete…? men han hoppar väl ur byxorna om han utsätts för lite svensk mångkulturell verklighet ……lika bra att fortsätta gömma sig innanför låsta dörrar och livvakter.🙄🙄🙄 idiottönt !! svävande i det blå….🤯🤯 fattar du inte att du har noll,noll,trovärdighet i dina korkade genomskinliga utspel som skall föreställa att du utför något!!! man kan ju lära en apa att skriva det du skriver och inte utför.

Kommentarer är stängda.