Fastighet träffad vid skjutning på Koralgatan i Malmö

| 25 september, 2020

Vid tre-tiden under natten mot fredagen larmade flera uppringare om att de hört skottlossning på Koralgatan i Malmöstadsdelen Lindängen. När polisen anlände så lokaliserade de att någon beskjutet en lägenhet på platsen. Enligt uppgift ska flera skott ha avlossats mot lägenheten, men ingen person ska ha skadats vid skjutningen. Polisen kallade in tekniker och vapenhund, men vad de funnit på platsen är ännu inte känt. Polisen meddelade vid åtta-tiden att undersökningen av platsen var klar och att de tagit bort avspärrningarna.
Skjutningen rubriceras som försök till mord, men ännu på fredagsförmiddagen finns ingen misstänkt eller gripen i ärendet. Däremot har tre personer, som befann sig i en bil i närheten av brottsplatsen, hämtats till förhör. Det är dock inte klart om dessa tre kan kopplas till skottlossningen, eller om de var på fel plats vid fel tillfälle. Polisen kommer att under dagen genomföra dörrknackning i området för att samla in eventuella vittnesuppgifter.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/skottlossning-mot-lagenhet-i-malmo-7?fbclid=IwAR30FGGla6jnk1EoQsMey02KwQM72inyaVSgpYWXN78eoDAWCZo9EZXsnbc
https://www.expressen.se/kvallsposten/skott-avlossade-mot-lagenhet/?fbclid=IwAR143g6Ua_qLBDpqGGUsA8eKEq7yYGMUAlMy–1UCQIyiMBf8hIXOb-RVJw

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •