Tino Sanandaji: Oj, plötsligen var det inte lika kul med brott när det drabbar pk-sekten i S och S-media.

| 26 september, 2020

När faktaresistenta avfärdade våldet med att det inte drabbar “allmänheten” så vet vi vad de menade: våldet drabbade invandrare och svenska arbetare, inte den fina medelklassen, därför ljög de bort det.

Nu när de själva drabbas blir det plötsligen ett problem. De journalister och politiker som kastade dumvulgärt hat mot mig, mot Paulina Neuding och mot Alice Teodorescu när vi citerade korrekt statistik och varnade för utvecklingen har noll trovärdighet nu när de vill ha medalj för modet att “erkänna” det evidensdrivna insåg flera år sen.

Jag minns inte vem denna Malin som Mattias Lindberg tagit skärmbild på är. Men vad säger det om hennes begåvning och karaktär att kalla mig för “clown” eller skriva att hon “kräks lite i munnen” av Alice Teodorescu att nu krypa till korset och erkänna det vi sa?”

Tino Sanandaji på facebook

 

Mattias Lindberg på Facebook:

“Not in My Backyard, anser Malin Lernfelt uppenbarligen. Efter att ha älskat att kalla Moderater som vill samarbeta med SD för att ingå i det blåbruna blocket, och pratat om kräkreflexer inför Alice Teodorescu Måwe:s opinionsbildning, och kallat Tino Sanandaji för clown, så har nu otryggheten nått Göteborgs medelklass! Och kanske närmat sig Lernfelt själv?

Det glädjer mig att jag toppar delningen av hennes artikel på Twitter, för det är inte mer än rätt att folk får reda på hur Lernfelts egen opinionsbildning är en del av orsakerna till utvecklingen i Göteborg, när hon själv inte idkar självkritik i texten.

 

Malin Lernfelt i Timbro:

“resten av staden är inte opåverkad. I dag har alla stadsdelar en beredskap för att kunna hantera följderna av de kriminella nätverkens framfart. Och oron sprider sig. Även i de lugna villaområdena där äppelträden dignar innanför hundraåriga stenmurar och Teslor står parkerade på uppfarterna, känner människor av hur stadens styrande är på väg att tappa kontrollen””

 

 


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 17
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Tino Sanandaji: Oj, plötsligen var det inte lika kul med brott när det drabbar pk-sekten i S och S-media.

  1. Dan Astrom

    Ha ha ha, vad ljuvligt. Ska man upplysa henne om att hon inte ska ta gångtunneln på vägen hem?!

Kommentarer är stängda.