MOHAMED OMAR: Expressens snyftreportage om våldtäktsrånarna gör mig rasande

| 27 september, 2020

“Det är inte lätt att läsa om hemska övergrepp. Även en lugn person kan bli rasande. Man känner medlidande med offren och stark avsky mot förövarna. Man undrar hur vissa journalister inom mainstreammedia klarar av att inte bara behålla lugnet, utan till och med sätta sig ner och skriva snyftreportage om gärningsmännen.

I augusti i år blev två pojkar rånade, utsatta för tortyrmisshandel och våldtagna under en hel natt på kyrkogården i Solna. Förövarna är unga män med invandrarbakgrund. Nyligen publicerade Expressen en stor artikel om deras liv för våldtäktsförnedringsrånen. Artikeln är lagd bakom betalvägg.

Är syftet att vi ska förstå förövarna? Att vi ska känna medlidande? Jag undrar var Expressens reportage om unga rånoffer finns någonstans? Jag skulle vilja veta mer om hur det är att som blond och blåögd tjej leva i ett invandrartätt utanförskapsområde. Jag blev rasande när jag läste om övergreppen på kyrkogården. Nu blir jag rasande igen.”

Mohamed Omar

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “MOHAMED OMAR: Expressens snyftreportage om våldtäktsrånarna gör mig rasande

 1. ulf

  i ett normalt land hade de kastats ut omgående dit de kom ifrån….de är en ociviliserad avart av människa.
  expressen tycker som övriga idioter att det är synd om brottslingarna ?i sverige bryr sig ingen om offren………..motbjudande äckligt men inget annat att vänta sig av den skitblaskan.?

Kommentarer är stängda.